Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Το σατυρικό σκίτσο τής ημέρας...

Η «Ομάδα Αλήθειας» κόβει καί ράβει εν δόξη...καί τιμή (!), στή μνήμη τού σκοτεινού μέτρ τής προπαγάνδας Γιόζεφ Γκέμπελς...

Τι πραγματικά είπε ο Τσίπρας... (VIDEO)
Τον γύρο του διαδικτύου και των σφόδρα αντικυβερνητικών ΜΜΕ κάνει από το πρωί της Πέμπτης ένα βίντεο από την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μάτι την Τρίτη, όπου μαζί με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, συζήτησαν με τους κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα και τις λύσεις που έχουν προκύψει μετά τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.
Το βίντεο εξαπλώθηκε ταχύτατα στο διαδίκτυο από τη γνωστή ομάδα παραπληροφόρησης που λειτουργεί υπό τη σκέψη της ΝΔ, την «Ομάδα Αλήθειας», ενώ φιλοξενήθηκε και από πολύ γνωστά αντικυβερνητικά sites.
Το εν λόγω απόσπασμα, «κομμένο» και «ραμμένο» στα σημεία που βολεύει τη «γαλάζια» προπαγάνδα, δείχνει τον Αλέξη Τσίπρα να απευθύνεται σε μία πυρόπληκτη της περιοχής, λεγόντάς της πως δεν θα σωθεί αν έπαιρνε 2.000 ευρώ και πως «θα τα σπατάλαγε».
Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε με τα ίδια σας τα μάτια, το απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα δεν δείχνει την αρχή της συζήτησης, με αποτέλεσμα τα λεγόμενα του πρωθυπουργού να αποκτούν τελείως διαφορετικό νόημα από το κυρίως θέμα που συζητούσε εκείνη τη στιγμή με την πυρόπληκτη...

Μέ εξωδικα διακονεί τό ποίμνιο ο Αμβρόσιος ο Αιγιαλείας...

Πέρασε ο καιρός των αφορισμών             

Τι απαντάει ο Ν. Ξυδάκης στο εξώδικο Αμβρόσιου

«Ευτυχώς δεν είναι αυτό το πράγμα η Εκκλησία. Και ευτυχώς έχει περάσει ο καιρός του αναθέματος κατά του Ελευθερίου Βενιζέλου και των αφορισμών» . Αυτό σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Νίκος Ξυδάκης στο εξώδικο του μητροπολίτη Αιγιαλείας Αμβρόσιου με αφορμή τα όσα είχε πει σε..
συνέντευξή του «Στο Κόκκινο» . Ο Ν. Ξυδάκης είχε μιλήσει για τον φόβο των ιερέων έναντι της υπερεξουσίας των ιεραρχών με αφορμή την συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου.
Ο Αμβρόσιος ζητά από τον Ξυδάκη να δώσει «αποδείξεις και ονόματα», αλλιώς απειλεί ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους ως πολίτης, όπως υποστηρίζει.
Ο Ν. Ξυδάκης κατηγόρησε τον Αμβρόσιο ότι επιδίδεται στη δημόσια υποκίνηση βίας και στην κατάχρηση του εκκλησιαστικού αξιώματος.

Αναλυτικά η δήλωση Ξυδάκη: