Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Kατέβασαν ρολά ΔΟΛ, ΠΗΓΑΣΟΣ, MEGA ...με το που κόπηκαν τα θαλασσοδάνεια...

Τυχαίο; Οταν η ΝΔ ανακάλυψε τη διαπλοκή...
Εκτός από την παλιά και τη νέα διαπλοκή που όψιμα ανακάλυψε η ΝΔ και οι επιχειρηματίες που τη στηρίζουν στα media. Υπάρχει και ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός: 
από τη στιγμή που οι τράπεζες έπαψαν να χορηγούν δάνεια, η μια μετά την άλλη επιχείρηση ΜΜΕ έβαζε λουκέτο!

Οταν οι κάνουλες της χρηματοδότησης σταμάτησαν να ρέουν ο άλλοτε πανίσχυρος ΔΟΛ κατέρρευσε, ακολούθησε ο ΠΗΓΑΣΟΣ και τώρα ήρθε η σειρά του MEGA!

Κοινός παρονομαστής και των τριών παραπάνω περιπτώσεων η άρνηση των ιδιοκτητών τους να βάλουν έστω και ένα ευρώ από την περιουσία τους για να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους ανοιχτές!

Συμπέρασμα; Ωραία τα ρεπορτάζ για το πώς ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει το τοπίο στα ΜΜΕ, εκτοπίζοντας τους παλιούς «παίκτες»…  δημιουργώντας τη δική του διαπλοκή… Μόνο που η κυβέρνηση όμως δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα! Αρκούσε οι τράπεζες να εφαρμόσουν τους νόμους και να κόψουν τα θαλασσοδάνεια, για να κατεβάσει ο Ψυχάρης τα ρολά στον ΔΟΛ, ο Μπόμπολας στον ΠΗΓΑΣΟ και οι Βαρδινογιάννης – Μαρινάκης στο MEGA!...


enimerosi24.

Αθήνα : Tό "ιστορικό" Rock 'n' Roll ξανάνοιξε στήν παλιά του θέση!

Λουκιανού & Υψηλάντου 
(γιά όσους πίνουν γιά νά ξεχνάνε) 
ΕΔΩ γράφτηκε η νυχτερινή Ιστορία τών τελευταίων 30 χρόνων...!
Ποτά μπόλικα...

...μπάρα ατελείωτη...
...μέ τά "σέα του" καί τά "μέα του"...
τίς "γνωστές τραπεζάρες" καί τίς "πολυελαιάρες" του...
...αλλά καί μέ τό Θάνο στό bar, βεβαίως!

Συνάντηση Τσίπρα - Τζεντιλόνι : Ώθηση στην κοινωνική Ευρώπη...

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάολο Τζεντιλόνι...


Με τον Ιταλό Πρωθυπουργό, Πάολο Τζεντιλόνι συναντήθηκε το απόγευμα ο Αλ. Τσίπρας ο οποίος βρίσκεται στην ιταλική πρωτεύουσα για την τέταρτη Σύνοδο των χωρών του Νότου, στην οποία συμμετέχουν οι ηγέτες της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Κύπρου και της Μάλτας. Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης υπογραμμίζουν ότι η όλη ιδέα των «συνόδων των χωρών του Νότου», γεννήθηκε πριν από ενάμιση χρόνο, με πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, κύριος στόχος των επτά ηγετών είναι η δημιουργία μιας νέας δυναμικής για την κοινωνική Ευρώπη. Οι ηγέτες των μεσογειακών χωρών της Ένωσης επεξεργάζονται διακήρυξη για μια πιο κυρίαρχη, πιο κοινωνική και δημοκρατική Ευρώπη. Παράλληλα, στην αιώνια πόλη πρόκειται να τονιστεί η ανάγκη για αναθεώρηση της Ευρωζώνης, με κοινό προϋπολογισμό, με κατεύθυνση πιο φιλική για την ανάπτυξη και δημοκρατική.
Το «Μed 7» υποστηρίζει και νέες πρωτοβουλίες για