Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Γονατιστός τίμησε τους πεσόντες του Αγρινίου ο Μανώλης Γλέζος (φωτογραφίες και το βίντεο)

Γονατιστός τίμησε τους πεσόντες του Αγρινίου ο Μανώλης Γλέζος




Ο «πρώτος Παρτιζάνος της Ευρώπης» όπως χαρακτηρίστηκε από τον Σαρλ Ντε Γκωλ, ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και της Δημοκρατίας Μανώλης Γλέζος βρέθηκε στο Αγρίνιο χθες και τίμησε τη μνήμη των εκτελεσμένων από τους Γερμανούς αγωνιστές της Μεγάλης Παρασκευής του 1944.
Του ανταποκριτή μας από το agriniopress.gr στο Αγρίνιο
Ο Μανώλης Γλέζος απέτισε φόρο τιμής και στο μνημείο των τριών απαγχονισθέντων στην πλατεία Δημοκρατίας. Στη συνέχεια μετέβη στην παλαιά Λαχαναγορά της πόλης όπου στις 19:00 πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Ποτέ πια φασισμός», στην οποία ήταν ο κεντρικός εισηγητής.
Την προσφώνηση του Μανώλη Γλέζου έκανε ο δημοτικός σύμβουλος με το Ανυπότακτο Αγρίνιο, Στέλιο Μερμίγκης, ενώ μεταξύ άλλων την συζήτηση παρακολούθησε από κοντά και ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου. 
Δείτε τίς φωτογραφίες και το βίντεο:

Συνάντηση Τσίπρα-Τραμπ εν όψει...

Στην Ουάσιγκτον σήμερα ο Νίκος Παππάς...

Προπομπός της συνάντησης Τσίπρα-Τραμπ στο Λευκό Οίκο...

Στην Ουάσιγκτον βρίσκεται από σήμερα και έως τη Δευτέρα ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, προκειμένου να έχει σειρά συναντήσεων με στελέχη της αμερικανικής κυβέρνησης, στενούς συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ, οικονομικούς παράγοντες, ηγετικά στελέχη του ΔΝΤ, αλλά και της ελληνικής ομογένειας.
Το ακριβές πρόγραμμα του Νίκου Παππά αναμένεται να οριστικοποιηθεί το πρωί σήμερα, πληροφορίες, ωστόσο, του Real.gr κάνουν λόγο για μια επίσκεψη που αποτελεί προπομπό μιας επίσημης επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στην Ουάσιγκτον και μιας συνάντησής του με τον Ντόναλντ Τραμπ.
Μια επίσημη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού που δεν αποκλείεται μάλιστα να πραγματοποιηθεί ακόμα και πριν τα Χριστούγεννα, προς το τέλος του τρέχοντος φθινοπώρου! Οι επισκέψεις του Νίκου Παππά, μάλιστα, στις Ηνωμένες Πολιτείες έως τώρα περιλαμβάνουν “ειδικές αποστολές” σε πολλά μέτωπα.
Το ενδιαφέρον, πάντως, επικεντρώνεται στην Κέρκυρα όπου πραγματοποιείται το πρώτο Κυβερνητικό Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Ιταλίας, όπου θα υπάρξει και κατ’ ιδίαν συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ιταλό ομόλογό του Πάολο Τζεντιλόνι και θα υπογραφούν σημαντικές επιχειρηματικές συμφωνίες, ενώ θα συζητηθούν θέματα όπως το μέλλον της Ευρώπης, η ενέργεια, το μεταναστευτικό, αλλά και η έξοδος της χώρας μας από τα Μνημόνια.
Σε non paper του Μεγάρου Μαξίμου για το Κυβερνητικό Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας – Ιταλίας στην Κέρκυρα τονίζονται τα εξής: