Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Από τήν τεράστια παράδοση προσχηματικών λόγων τών "ολιγαρχικών" : Τό πρόσχημα τής “Αριστείας”...

H αποστρατεία των αρίστων δια χειρός Μητσοτάκη...

Και η προαγωγή του Τσουβάλα...
Η Ζαχαρούλα Τσιριγώτη ήταν η πρώτη γυναίκα αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας. Ακόμη και με βάση τα… αυστηρά τεχνοκρατικά κριτήρια της κυβέρνησης πληροί όλες τις προδιαγραφές της αριστείας:

Απόψε η δεξίωση γιά τήν 45η επέτειο από τήν αποκατάσταση τής Δημοκρατίας...

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και της Νέας Δημοκρατίας...
Πανευτυχείς και οι δυο. Θριάμβευσε το κόμμα τους στις εκλογές και τώρα ο ένας είναι πρωθυπουργός και ο άλλος πρόεδρος της Δημοκρατίας (ας πρόσεχε ο Τσίπρας).

Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος, λίγο πριν στην ομιλία του, δεν έκρυψε τη χαρά του για τ' αποτελέσματα των εκλογών. Δεν ανέφερε βέβαια τη ΝΔ, αλλά το γεγονός ότι σ' αυτή τη βουλή δεν θα είναι μέσα η Χρυσή Αυγή.

Πρωθυπουργός και πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώραγαν μαζί στους κήπους του Μεγάρου, σκορπίζοντας χαμόγελα και χειραψίες και έχοντας πίσω τους τον Πατούλη να μιλάει στο κινητό...

Ένας "παράξενος" τύπος ζητάει νά παίξει στό πιάνο τή "Μαίρη Πόππινς"...

Nigel Kennedy : Ερχεται στό Ηρώδειο...



Ο σούπερσταρ του βιολιού Nigel Kennedy, μετά τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε πέρυσι το ελληνικό κοινό, έρχεται ξανά στο Ηρώδειο με το πιο εμβληματικό του έργο. 

Οι Τέσσερις Εποχές του Αντόνιο Βιβάλντι, σε μια αξέχαστη βραδιά, κάτω από την Ακρόπολη στην πιο κλασσική συναυλία της χρονιάς.

Nigel Kennedy
Vivaldi Four Seasons
Στο Ηρώδειο
7 Οκτωβρίου 2019


Τριάντα χρόνια πριν, ο Nigel Kennedy με την ηχογράφηση του Four Seasons (Τέσσερις Εποχές), του Vivaldi, έφερε την επανάσταση στην κλασσική μουσική. Η ηχογράφηση του 1989...