Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Αμφισβητείται, σοβαρά, ο Πρόεδρος...


Εκεί χαμηλά στήν Ελευσίνα υπάρχει κάποιο «μυστικό»...!

Το «μυστικό» της Χαλυβουργικής

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση της «Χαλυβουργικής» μετά την ανακοίνωση της ΔΕΗ στην οποία για πρώτη φορά γίνεται επίσημα λόγος για ένα «μυστικό» που γνώριζαν αρκετοί.
Η άλλοτε κραταιά επιχείρηση, που είχε πάψει από χρόνια να επεξεργάζεται χάλυβα και άλλα παράγωγά του, στην ουσία ασκούσε άλλη δραστηριότητα και..
εξακολουθούσε να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες ενέργειας, τόσες που είναι συγκρίσιμες με αυτές του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» και του ΟΣΕ! Η επιχειρηματική αλλαγή βεβαίως είναι νόμιμη, αλλά πρέπει να δηλώνεται στις αρμόδιες αρχές, ενώ η «Χαλυβουργική» αξιοποιούσε τη σύμβαση που της εξασφάλιζε φτηνό ρεύμα λόγω της αρχικής της δραστηριότητας.
Η ΔΕΗ, με αφορμή το «φέσι» των 31,5 εκατ. ευρώ από ανεξόφλητους λογαριασμούς, άρχισε να σκαλίζει το θέμα και οι υπηρεσίες της ετοιμάζονται να ανακοστολογήσουν την οφειλή με βάση τα τιμολόγια ρεύματος που ισχύουν για εμπορικές επιχειρήσεις.
Ο φάκελος «Χαλυβουργική» μόλις άνοιξε και έπεται συνέχεια...

  Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018

Χ.ΤΖ. (ΕφΣυν)  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ο υπέρτιτλος γράφτηκε από τή "Νέα Μύκονο"

"Το σενάριο παλινόρθωσης στην εξουσία των δυνάμεων της κλεπτοκρατίας είναι εφιαλτικό..."

2019: Έτος αγωνίας για το μέλλον του κόσμου...
Το ερώτημα που κυριαρχεί και αναζωπυρώθηκε μετά την ξαφνική απόφαση του Aμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει όλες τις στρατιωτικές μονάδες από το έδαφος της Συρίας, είναι αν ο ηγέτης των ΗΠΑ διαθέτει στοιχειώδη επίγνωση του ρόλου της χώρας του στην παγκόσμια σκακιέρα. Αν έχει μελετήσει προσεκτικά τις κινήσεις του, έστω για τα στενά αμερικανικά συμφέροντα ή γοητεύεται από το χάος που προκαλεί!

Ποια λύση αφήνει πίσω του, για μια χώρα που ως πεδίο βολής ασκούνται χρόνια τώρα βρίζοντας ξένοι φαντάροι; Έδωσε άδεια στον απείθαρχο εθνικιστή Ερντογάν να ξεπαστρέψει τους Κούρδους στους οποίους στηριζόταν για την αντιμετώπιση του ISIS; Και παρέδωσε στον πρόεδρο Πούτιν τη Συρία για να ρυθμίσει τις εκκρεμότητες με βάση τα δικά του συμφέροντα; Απελευθερώνει τον χωροφύλακα της Μέσης Ανατολής, τον Νετανιάχου, να βομβαρδίζει το συριακό έδαφος, κατά το δοκούν, για να εμποδίσει την εδραίωση του Ιράν στη χώρα αυτή.

Οι Ευρωπαίοι απλώς εκπλήσσονται
Ποιος θα απαντήσει; Οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο σύνολό τους εξέφρασαν έκπληξη και απογοήτευση για τη νέα κίνηση του Τραμπ. Αυτός είναι ο ρόλος και οι ευθύνες τους; Να σχολιάζουν τα γεγονότα χωρίς να κάνουν τίποτα;

Αδώνιδος ασχημονούντος... Νέα επίθεση Αντώναρου...

...στον «δοτό ακροδεξιό αντιπρόεδρο»...

Νέα επίθεση του Ευάγγελου Αντώναρου στον Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τα σχόλια του αντιπροέδρου για τα όσα έγραψε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. για την ΕΔΕ κατά των αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου. Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε νωρίτερα κατηγορήσει τον Ευάγγελο Αντώναρο, ότι μιλάει για “ζαρντινιέρες”, γεγονός που συνέβη κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος που δεν μασάει τα λόγια του όταν απευθύνεται στον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. δείτε τί τού απάντησε από τό λογαριασμό του στό fb :
Evangelos Antonaros
Ο ακροδεξιος δοτος αντιπρόεδρος της σαμαρικησ ΝΔ προσπαθει να ρίξει τη μπάλα στην εξέδρα και γι αυτό ασχολείται με την ανούσια διαδικασία ( διαρροη ΕΔΕ) κι όχι με την ουσία της ΕΔΕ.
Όσο για τα άλλα: Προσωπικά εξακολουθώ απο το 2004 μέχρι σήμερα να υπερασπίζομαι τη διακυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.
Διαχρονικά. Χωρίς ναι μεν αλλά. Χωρίς υποσημειώσεις και διγλωσσίες.
Αντίθετα με εκείνον που ανακαλυψε ξαφνικά το...φως το αληθινόν όταν του ανοιξε διαπλατα την πόρτα ο Σαμαράς. Μέχρι τότε εβριζε, λοιδωρούσε, ελεεινολογούσε κι έλεγε απίθανα πράγματα για τον Καραμανλή και τη κυβέρνηση του.
Ολα αυτά είναι καταγραμμένα και τεκμηριωμένα. Αλλά δεν χρειάζεται να του τα θυμίσω. Γιατί ο εν λόγω κύριος έχει μείνει διαχρονικά.εκεί που ανήκε πάντα κι εξακολουθεί να ανήκει: Στα ακρα όπου τον είχαμε καταταξει αυτον και τους συνόμοιους του επίσημα και δημόσια ως κυβέρνηση το 2009. Οσα προσπαθεί να κάνει τώρα -- περιστασιακά και ψηφοθηρικά -- δεν αλλάζουν φυσικά την ουσία.

Νέος κανονισμός γιά τά δικαιώματα τών συνδρομητών εταιρειών-παρόχων διαδικτύου κ.λ.π.

Πόσο θα κοστίζουν λανθασμένοι ισχυρισμοί για την ταχύτητα του Ιnternet

Τι προβλέπει ο νέος κανονισμός της ΕΕΤΤ για τις τηλεπικοινωνιακές εταιρείες

Τα μέτρα, μεταξύ άλλων, σχετίζονται με την εφαρμογή πρακτικών διαχείρισης κίνησης και προσφορά εξειδικευμένων υπηρεσιών (όπως τηλεόραση μέσω διαδικτύου) από τους παρόχους, την προσφορά υπηρεσιών διαφοροποιημένης χρέωσης (όπως 0-rating) από τους παρόχους και την ενημέρωση των συνδρομητών για θέματα σχετικά με το ανοιχτό διαδίκτυο και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, με έμφαση στην ταχύτητα πρόσβασης στο διαδίκτυο.
Αναφορικά με την ενημέρωση των χρηστών για την ταχύτητα, ο κανονισμός ορίζει συγκεκριμένο μεθοδολογικό πλαίσιο βάσει του οποίου θα γίνεται η εκτίμηση και η δημοσίευση τιμών ταχυτήτων από τους παρόχους. Επίσης, ο κανονισμός καθορίζει τα δικαιώματα των συνδρομητών σε περίπτωση αποκλίσεων μεταξύ της μετρούμενης ταχύτητας και της ταχύτητας που αναφέρεται στους όρους παροχής - χρήσης της υπηρεσίας. Για την εφαρμογή του κανονισμού προβλέπονται οι εξής μεταβατικές περίοδοι: