Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Συνωστισμός στίς εξόδους τού ΚΙΝΑΛ(τέως Πασόκ)...

Μαζική αποχώρηση στελεχών της ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ...
Με κοινή τους επιστολή στον Γραμματέα της Κ.Π.Ε. του ΚΙΝΑΛ, 31 στελέχη της ΔΗΜΑΡ δηλώνουν την αποχώρηση τους από τις θέσεις ευθύνης που είχαν αναλάβει στα κεντρικά όργανα και ως υποψήφιοι βουλευτές στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ για τις βουλευτικές εκλογές.

Η μη συμμετοχή στο ΚΙΝΑΛ θεωρείται για τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ αυτονόητη μετά την απόφαση της Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, να θέσει ουσιαστικά τη ΔΗΜΑΡ εκτός ΚΙΝΑΛ.

Επισημαίνεται ότι, μεταξύ άλλων, αποχωρούν 20 στελέχη της ΔΗΜΑΡ (συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου του κόμματος) από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ, τρία στελέχη από την Εκτελεστική Γραμματεία, 19 στελέχη από τις Γραμματείες των Τομέων Πολιτικής του ΚΙΝΑΛ εκ των οποίων δύο τομεάρχες πολιτικής του ΚΙΝΑΛ (Δικαιοσύνης και Πολιτισμού) και δύο αναπληρωτές τομεάρχες (Άμυνας και Κοινωνικής Ασφάλισης).

31/1/2019

Η επιστολή

ΕΣΗΕΑ πρός Πολάκη: «...η ελεύθερη άσκηση της δημοσιογραφίας είναι θεμέλιο της δημοκρατίας...»

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τη συμπεριφορά Πολάκη
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει, για άλλη μια φορά, τη συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη έναντι δημοσιογράφων που είχαν, λέει, την «ατυχή»… ιδέα να του θέσουν ερωτήσεις για θέματα της δικής του αρμοδιότητας. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Φαίνεται ότι ο κύριος υπουργός επιθυμεί μόνο ερωτήσεις a la carte και όχι.. δημοσιογραφικές και αν κάποιος συνάδελφος του υποβάλει μια μη αρεστή ερώτηση θα βρεθεί αντιμέτωπος με ύβρεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ επισημαίνει για άλλην μια φορά, ότι η ελεύθερη άσκηση της δημοσιογραφίας είναι θεμέλιο της δημοκρατίας. Και ο μόνος τρόπος άσκησης της δημοσιογραφίας είναι με την αναζήτηση της αλήθειας, μέσω ερωτήσεων, όπως τις αντιλαμβάνεται ο κάθε δημοσιογράφος. Οι ύβρεις και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί, δεν είναι ανεκτοί ούτε από τους συναδέλφους, ούτε από το Σωματείο».
- διαβάστε τι λέει ο Π. Πολάκης και δείτε ολόκληρο το βίντεο ΕΔΩ για να έχετε ολοκληρωμένη άποψη
 

Το σκίτσο της ημέρας...

                                                           ...του Γιάννη Δερμεντζόγλου
 31 Ιαν. 2019
από: Τvxs.gr 

Ανταλλαγή πυρών Μαξίμου-Κυριάκου...

«Ο Μητσοτάκης έχει πλήρη άγνοια για τη διεθνή εικόνα του...»
Μαξίμου: Αν άκουγε τα σχόλια των Ευρωπαίων...

«Ο κος Μητσοτάκης μάλλον έχει πλήρη άγνοια της εικόνας που έχει δώσει με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών στη διεθνή κοινή γνώμη και στους ευρωπαίους ηγέτες, τόσο ο ίδιος και το κόμμα του όσο και οι βίαιες ενέργειες των ταγμάτων εφόδου στο ελληνικό κοινοβούλιο που έδωσαν τον τόνο κατά το τελευταίο συλλαλητήριο». Αυτό..
αναφέρουν κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη που νωρίτερα είχε δηλώσει:

Καλά κάνει ο Αντώναρος καί μιλάει γιά «Μαρίες Αντουανέτες»...

Κορόιδα... 
Δημοσιογράφοι που στα σκληρά χρόνια της κρίσης είχαν ξεμείνει με μόνο 4 δουλειές εξηγούν σήμερα σε κάποιον που του βγαίνει η παναγία για το μεροκάματο πως το 50αρικο του κατώτατου μισθού είναι μια μερίδα σανό και..
χαρτζιλίκι της πλάκας για κορόιδα που δεν φρόντισαν να γίνουν στη ζωή τους πολυθεσίτες και καταφερτζήδες δημοσιογράφοι.
- από το fb του Πέτρου Κατσάκου


Ευάγγελος Αντώναρος: Οι «Μαρίες Αντουανέτες» και τα fake news για τη «Μακεδονία»

Ποιους αποκαλεί «Μαρίες Αντουανέτες» ο Αντώναρος και οι καταγγελίες του κατά ΝΔ για fake news για τη «Μακεδονία» 
«Μαρίες Αντουανέτες»! Έτσι χαρακτήρισε ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, ορισμένους πολιτικούς και δημοσιογράφους και μάλιστα σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Η ανάρτηση του αφορά την αύξηση του κατώτατου μισθού. Όμως δεν σταμάτησε εκεί και με νεώτερη ανάρτηση καταγγέλλει τη Νέα Δημοκρατία ότι διασπείρει ψευδείς ειδήσεις σχετικά με τη χρήση του όρου Μακεδονία σε εμπορικά προϊόντα.
Διαβάστε και τις τις δύο καταγγελίες του κυρίου Αντώναρου: