Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Σοκαριστικές καταγγελίες μέχρι και για παιδική πορνεία στη Μύκονο...

Βίλες- χρυσωρυχεία σε νησιά στη "φάκα" της ΑΑΔΕ - Σοκαριστικές καταγγελίες μέχρι και για παιδική πορνεία στη Μύκονο - ΒΙΝΤΕΟ
Όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της...

Los ...ξαπλαδόρος...!!!

Ξαπλώστρα.com
παραλία ξαπλώστρες
Παράλληλα με το μάντρωμα των παραλιών εξακολουθεί ακάθεκτη η «λαουντζο-ποίηση» των παραλιών, που μετατρέπονται σε υπαίθριους οντάδες, με ανάκλιντρα, πριβέ θολοσκέπαστα κρεβάτια με πέπλα και την αναγκαία εκκωφαντική μουσική.
13.08.2018
Α.ΤΖ.
 από τήν: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
                                      efsyn.gr
  
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Ο υπέρτιτλος γράφτηκε από τή "Νέα Μύκονο"

Εξαιρετικές διακρίσεις καί στήν κωπηλασία...

Χρυσός και ασημένιος θρίαμβος στην κωπηλασία
Μαρία Κυρίδου και η Χριστίνα Μπούρμπου
Οι Κυρίδου και Μπούρμπου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο κωπηλασίας νεανίδων
Τρεις σημαντικές διακρίσεις για την ελληνική κωπηλασία στο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων - νεανίδων, το οποίο έριξε σήμερα αυλαία στην Τσεχία.
Το χρυσό μετάλλιο κέρδισαν οι Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου νεανίδων αφήνοντας πίσω δεύτερες τις ΗΠΑ και τρίτη Τσεχία...

Μετάλλιο καί στό τριπλούν ανδρών...

"Χάλκινος" ο 36χρονος, Δημήτρης Τσιάμης...
Εκπληκτική εμφάνιση για τον Δημήτρη Τσιάμη, στον τελικό του τριπλούν ανδρών. Ο 36χρονος αθλητής του Ολυμπιακού κατέκτησε το έκτο μετάλλιο για την Ελλάδα, που ισοφάρισε την κορυφαία συγκομιδή της ιστορίας της.

Ο Τσιάμης ξεκίνησε τον αγώνα του με άλμα στα 16.55 μέτρα που έβαλε μέσα στην οκτάδα. Στη συνέχεια είχε μια άκυρη προσπάθεια ενώ στην τρίτη προσπάθεια σημείωσε 16.78 μέτρα, που συνιστά την καλύτερη φετινή του επίδοση.

Ο Τσιάμης σημείωσε 16.48 μέτρα στην 4η προσπάθειά του, είχε άκυρη την πέμπτη ενώ η τελευταία μετρήθηκε 16.13 όταν είχαν κριθεί τα μετάλλια.

Το μετάλλιο αυτό αποτελεί δικαίωση για έναν αθλητή που έδινε το παρών σε τελικούς μεγάλων διοργανώσεων τα τελευταία χρόνια. Αυτό ήταν το έκτο μετάλλιο για την Ελλάδα και πρώτο χάλκινο...