Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Ντόρα Μπακογιάννη : «Δεν υπάρχει νόμος που να σε κάνει άνθρωπο»...

«Άδειασμα» και από Ντόρα σε Κυρανάκη-Πλεύρη στο «Εκτός Γραμμής»...
Ξεκάθαρη εμφανίστηκε η βουλευτής της ΝΔ σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει με αφορμή την πρωτοβουλία οργάνωσης να καλέσει τους πολίτες σε μάζωξη έξω από τη δομή μεταναστών και προσφύγων στα Διαβατά, η οποία έφερε οξεία αντιπαράθεση ανάμεσα στους κυρίους Γιαννούλης, Κυρανάκη και Πλεύρη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ζήτημα ανθρωπιάς, λεβεντιάς και αλληλεγγύης και δήλωσε ότι πιστεύεις πως οι νεοδημοκράτες βουλευτές, δεν κατάλαβαν το θέμα για το οποίο μιλούσαν.

«Μια ανύπαρκτη οργάνωση, η οποία ζητά 5 λεπτά δημοσιότητας, δημιουργεί μείζον θέμα, το οποίο δεν έχει διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στα κόμματα αλλά ανάμεσα στους ανθρώπους. Η ανθρωπιά, η λεβεντιά, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στον αδύνατο δεν νομοθετούνται. Δεν υπάρχει νόμος που να σε κάνει άνθρωπο. Αυτό το μαθαίνεις ή στα πρώτα έξι χρόνια της ζωής σου ή δεν το μαθαίνεις ποτέ. 

Με ενόχλησε αυτό το θέμα, όχι γιατί υπάρχει περίπτωση να πει κάποιος ότι δεν θα τρώμε χοιρινό ή δεν θα πίνουμε αλκοόλ, αλλά επειδή προκαλείς τον εξαθλιωμένο άνθρωπο και τον πατάς στο θρησκευτικό του συναίσθημα. Αυτό δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις», δήλωσε αρχικά στον Alpha και την εκπομπή «Εκτός Γραμμής» η Ντόρα Μπακογιάννη, στους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα και συνέχισε:

«Έγινε μια κομματική αντιπαράθεση. Εγώ λέω ότι κάποιοι δικοί μας νέοι βουλευτές, πιστεύω ότι δεν κατάλαβαν για τι μιλούσαν. Ο κ. Γιαννούλης το έφερε στη Βουλή με άκομψο τρόπο, οπότε παρεξηγήθηκε αυτό που είπε και βγήκαν οι βουλευτές να αντικρούσουν κομματικά. Δεν υπάρχει βουλευτής της ΝΔ με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα υποστηρίξει την έλλειψη ανθρωπιάς»...

newpost.gr

Αλλαγές αποφασίστηκαν, σέ σύσκεψη στό Μαξίμου, γιά τίς αποδείξεις καί...


Οι αλλαγές που αποφασίστηκαν για ηλεκτρονικές αποδείξεις και εισόδημα
Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου για το φορολογικό νομοσχέδιο
Οι αλλαγές που αποφασίστηκαν για ηλεκτρονικές αποδείξεις και εισόδημαΤο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση συζητήθηκε σήμερα σε σύσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τα στελέχη του Οικονομικού Επιτελείου, στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, στόχος είναι «η περαιτέρω ελάφρυνση νοικοκυριών και επιχειρήσεων και για την προσέλκυση επενδύσεων, ώστε να πάρει ξανά μπροστά η μηχανή της οικονομίας».

Βασικοί άξονες του φορολογικού νομοσχεδίου είναι: