Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Ρεζιλοκαταστάσεις...

Πατούλης: Καρέ καρέ πώς τρύπωσε ανάμεσα σε Κουμουτσάκο και Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο

Πατούλης: Καρέ καρέ πώς τρύπωσε ανάμεσα σε Κουμουτσάκο και Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο 
Οι νέες selfies με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και το photobombing του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής.  
Στην ετήσια εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στον Λευκό Οίκο βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και όπως ήταν αναμενόμενο αποφάσισε να απαθανατίσει το γεγονός.
Στις φωτογραφίες που ανέβασε στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, καταγράφεται ο ζήλος του κ. Πατούλη να φωτογραφηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ακόμα κι αν ο πρώτος βρίσκεται σε μια γωνία του κάδρου...



Giorgos Patoulis
12 ώρες πριν
Πολύ τιμητική η πρόσκληση του Προέδρου Donald J. Trump να παραβρεθώ στο Λευκό Οίκο για τρίτη φορά, την πρώτη στην ορκωμοσία του και τις επόμενες δυο στις εορταστικές εκδήλωσεις των ΗΠΑ για την απελευθέρωση της Ελλάδος! Συναντηθήκαμε με υψηλούς ιστάμενους της ομογένειας και πραγματοποιήσαμε σημαντικές συζητήσεις για το μέλλον της ανάπτυξης της Αττικής και συνεργασίες για το αύριο! #neaarxiattiki
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει
Η εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι












Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος
Δείτε τίς φωτογραφίες

Πολλές "τζιριτζάντζουλες" κάνει -ως φαίνεται- ο ...πολύς Αυτιάς...

Ο Αυτιάς... μπαινοβγαίνει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι τελικά ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. άφησε χθες η Μαρία Σπυράκη. Μπορεί τον προηγούμενο μήνα η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος να είχε με τον πιο επίσημο τρόπο αφήσει τον Γ. Αυτιά εκτός της λίστας των υποψηφίων για τις ευρωεκλογές, αναφέροντας πως.. «σε ό,τι αφορά τον κ. Αυτιά είναι σαφές ότι το θέμα έχει λήξει», όμως τώρα απάντησε διαφορετικά.
Ειδικότερα, όπως γράφει ο Γ. Μπασκάκης στην ΕφΣυν, η Σπυράκη δήλωσε χθες ότι «υπάρχουν ακόμη οκτώ θέσεις κενές. Ο κ. Μητσοτάκης έχει το προνόμιο να φτιάξει αυτό το ψηφοδέλτιο. Κάθε πράγμα θα ανακοινώνεται στην ώρα του. Δεν θα μπούμε σε μια συζήτηση ονοματολογίας», προδίδοντας έτσι τις δεύτερες σκέψεις της ηγεσίας της Ν.Δ. αναφορικά με το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας Αυτιά.

Αμερικανική Ένωση Καρδιάς : Νέες συστάσεις για την ασπιρίνη...

 
Νέες συστάσεις προς γιατρούς και ασθενείς δημοσιοποίησαν το Αμερικανικό Κολλέγιο Καρδιολογίας και η Αμερικανική Ένωση Καρδιάς, σύμφωνα με τις οποίες οι υγιείς ηλικιωμένοι άνθρωποι δεν πρέπει να παίρνουν καθημερινά ασπιρίνη, ούτε καν σε χαμηλή δόση, ως μέσο πρόληψης κατά του εμφράγματος ή του εγκεφαλικού.Τα τελευταία χρόνια η ασπιρίνη είχε θεωρηθεί ως «φάρμακο» για την πρόληψη των καρδιαγγειακών κινδύνων. Ωστόσο σύμφωνα με τις νέες συστάσεις δεν πρέπει να συνταγογραφείται στους περισσότερους ενήλικες που έχουν καλή καρδιαγγειακή υγεία, καθώς ο κίνδυνος σοβαρής εσωτερικής αιμορραγίας είναι μεγαλύτερος από τα πιθανά οφέλη.
Αυτό σημαίνει ότι...

Μάς "άφησε γειά" ο Θανάσης Γιαννακόπουλος...

«Έφυγε» ο Θανάσης Γιαννακόπουλος...
«Έφυγε» σε ηλικία 88 ετών ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, συνιδρυτής της ΒΙΑΝΕΞ, ο οποίος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Tό σημερινό «Βήμα» είναι ίδιο μέ τό «Βήμα» πού εξέδιδε ο ΔΟΛ;...

Είναι ο Μαρινάκης συνεχιστής του Χρήστου Λαμπράκη;

Περί «Βήματος» o λόγος
Toυ Γ. Λακόπουλου

Η ανθρωπότητα αποτελείται κυρίως από νεκρούς, έλεγε ένας παλιός διανοούμενος, εννοώντας ότι ανθρωπότητα είναι όλοι οι άνθρωποι που έζησαν διαχρονικά στον πλανήτη και όχι οι σημερινοί του κάτοικοι.
Αν το μεταφέρουμε στα καθ’ ημάς θα εκπλαγούμε με το κύριο άρθρο του κυριακάτικου «Βήματος». Αναφέρεται στην αιωνόβια διαδρομή της εφημερίδας, παραβλέποντας ότι με βάση το χρόνο που διέρρευσε από την έκδοσή του ως τώρα, ως «Βήμα», δεν μπορεί να νοούνται μόνο όσοι το εκδίδουν και το γράφουν σήμερα.
Οι σημερινοί συντελεστές δεν μπορούν να ιδιοποιούνται το παρελθόν και τη δουλειά προσώπων και γενεών που δεν είχαν καμία σχέση με τον τωρινό πολιτικό προσανατολισμό και το περιεχόμενο του «Βήματος» των Λαμπράκηδων. Θα τρίζουν τα κόκαλά τους.

Η εφημερίδα που εκδίδεται σήμερα με τον τίτλο «Το Βήμα» ανήκει σε εταιρία συμφερόντων του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. Την απέκτησε νομίμως και την εκδίδει με τα λεφτά του. Και τα σκυλιά δεμένα. Δεν είναι όμως η εφημερίδα το «Βήμα» του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη που μεγαλούργησε επί δεκαετίες.
Εκείνο το «Βήμα» μέχρι και των ημερών που η εταιρία που το εξέδιδε χρεοκόπησε -για λόγους που είναι γνωστοί- είχε τη δική του ιδιαίτερη αντίληψη σεβασμού στην ενημέρωση, στον πολιτισμό, και στην πολιτική με Π κεφάλαιο.
Επί δεκαετίες στις σελίδες του φιλοξένησε τις υπογραφές σπουδαίων...