Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

H Tζέσυ έφυγε νωρίς...

Έφυγες νωρίς...
H Έλενα Ακρίτα αποχαιρετά την Τζέσυ Παπουτσή...

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι η Τζέσυ Παπουτσή δεν ζει πια ανάμεσά μας.

Η αγαπημένη κωμικός με το ηχηρό γέλιο και τη δυναμική παρουσία, έφυγε από τη ζωή σήμερα το απόγευμα, βυθίζοντας την οικογένειά της σε βαρύ πένθος. Και όχι μόνο αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στον καλλιτεχνικό χώρο.

Από τις πρώτες φίλες της που έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν ήταν η Έλενα Ακρίτα η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία της ηθοποιού και έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για εκείνη: «Τζέσυ Παπουτσή, νωρίς έφυγες από κοντά μας. Θα θυμόμαστε το τρανταχτό σου γέλιο στις πλατείες του θεατρου. Το ακούγαμε μες το σκοτάδι και λέγαμε "είναι κι η Τζέσυ εδώ"... Η Τζέσυ δεν είναι πια εδώ»...

Κίνημα Αλλαγής (Πασόκ κ.λ.π.) σέ φθίνουσα πορεία...

Oριστικό: Το Ποτάμι αποχωρεί από το Κίνημα Αλλαγής...

Εγκρίθηκε η πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη να αποχωρήσει το Ποτάμι από το Κίνημα Αλλαγής. Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο η πρόταση εγκρίθηκε με 97 υπέρ, 16 κατά και 5 λευκά επί των παρόντων μελών της Μεγάλης Συνέλευσης των Αντιπροσώπων που απαριθμεί 250 μέλη.

Η πρόταση του επικεφαλής του Ποταμιού προβλέπει συνέδριο του Ποταμιού τον Οκτώβριο για την έγκριση πολιτικών θέσεων, την πολιτική συνεργασιών και εκλογή νέων ηγετικών οργάνων

Αργότερα αναμένονται δηλώσεις του Στ. Θεοδωράκη ο οποίος παρεμβαίνοντας στη συζήτηση ενοχλημένος από την κριτική που δέχθηκε για τις επιλογές του ανέφερε κατά πληροφορίες ότι είναι «υβριστικό να λέγεται ότι το Ποτάμι θα αντικαταστήσει τους ΑΝΕΛ στη κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ένα περσινό σκίτσο σάν νά έγινε χτές...

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Το πολιτικό σχόλιο της ημέρας με το πενάκι του Γιάννη Δερμεντζόγλου.


Tvxs Σκίτσο 07:27 | 05 Ιουλ. 2016

To παρασκήνιο της διαγραφής Μίχαλου από τη ΝΔ

Ντροπή σας! Εσείς δώσατε τη φωτογραφία στα Παραπολιτικά
Ηταν το βράδυ της περασμένης Κυριακής όταν δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα των Παραπολιτκών φωτογραφία από την Αίγλη Ζαππείου του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά και του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ετοίμαζε τις βαλίτσες του για την..
Γερμανία όπου και θα συναντούσε τους υπουργούς Οικονομικών και Εσωτερικών Σολτς και Ζεεχόφερ.
Οπως γράφει η εφημερίδα «Εστία», μόλις πληροφορήθηκε την είδηση ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε στο κινητό του τον Γραμματέα του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη, και του είπε: «Κάλεσέ τον και ζητείστε του να διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να ιδρύει κόμμα. Αν δεν το κάνει, να κινηθούν αμέσως οι διαδικασίας διαγραφής του».
Ο πιστός γραμματέας της ΝΔ εκτέλεσε στο ακέραιο τις εντολές που έλαβε. Το βράδυ της Δευτέρας κάλεσε τον Κ. Μίχαλο, που ήταν και ex officio μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ , ενώ αυτός βρισκόταν σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη.
Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, ο οποίος είχε πληροφορηθεί προηγουμένως το παρασκήνιο της δημοσίευσης της φωτογραφίας στην ιστοσελιδα των Παραπολιτικών, επέστρεψε το τηλεφώνημα την επόμενη ημέρα το πρωί.
Και σύμφωνα με την εφημερίδα «Εστία» ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος: ...

"ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ" Φρουζή - Μητσοτάκη...

Σκάνδαλο Novartis: Τα φιλικά mails του Φρουζή με τον Μητσοτάκη
Νέα στοιχεία για το σκάνδαλο Novartis έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ διατηρούσε στενή προσωπική σχέση με τον διευθύνοντα σύμβουλο της φαρμακοβιομηχανίας και πρωταγωνιστή της υπόθεσης, γεγονός που μέχρι σήμερα είχε επιμελώς αποκρύψει. Μάλιστα δεν υπήρξε καμιά αναφορά ούτε και μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις πως ο Φρουζής εργάζεται ως σύμβουλος εταιρείας το ελληνικό παράρτημα της οποίας έχει ιδρύσει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη...

Τό επίκαιρο σκίτσο...

                                                        ...τού Δημήτρη Χαντζόπουλου 
                                                           (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 30.06.18)