Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Μέ τσουρέκια, ζούμε τήν απόλυτη αναισθησία ως πολιτική διαχείριση...

 Τσουρέκια...
Με 1.700 νεκρούς μόνο τον Νοέμβριο, ζούμε την αναισθησία ως πολιτική διαχείριση
Τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζουν συνθήκες πολέμου. Η Δράμα διώχνει διασωληνωμένους γιατί δεν έχει πού να τους βάλει - αλλά δεν πειράζει, γιατί, όπως είπε ο Γεραπετρίτης, ούτως ή άλλως οι μισοί θα πεθάνουν.

Στις Σέρρες σκάβουν λάκκους. Ο εισαγγελέας ψάχνει αν ο ΕΟΔΥ μαγειρεύει τα κρούσματα. Η λίστα Πέτσα πανηγυρίζει για τη μείωση των κρουσμάτων, προσπερνώντας το γεγονός ότι αντίστοιχα έχουν μειωθεί και τα τεστ. Και ο πρωθυπουργός της χώρας αγοράζει τσουρέκια με το φουτεράκι και φωτογραφίζεται με μοτοσυκλετιστές στην Πάρνηθα.

Μετά το Μάτι, η Ν.Δ. του Κ. Μητσοτάκη είχε εξαπολύσει μια οργανωμένη εκστρατεία μίσους εναντίον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, βασισμένη στο κόνσεπτ «ο Τσίπρας είναι αναίσθητος και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα».

Σήμερα, με 1.700 νεκρούς μόνο τον Νοέμβριο, ζούμε την αναισθησία ως πολιτική διαχείριση: 
Για να χαζολογάει έτσι ο Μητσοτάκης, σημαίνει ότι όλα βρίσκονται υπό έλεγχο, αυτό είναι το μήνυμα.

Θέλετε να μιλήσουμε για αναισθησία;

Στο πρώτο λοκντάουν, ο Βρούτσης έστησε μέσα σε δύο βδομάδες, με επτά πλατφόρμες κατάρτισης, μια μπίζνα 85 εκατομμυρίων. Δεν θα του είχε πει κανείς τίποτα αν οι πλατφόρμες δεν είχαν μέσα σκουπίδια.

Σήμερα κατεβάζουν το επίδομα ειδικού σκοπού για όσους βρίσκονται σε αναστολή σύμβασης από τα 800 που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης πανηγυρικά στα 534. Τα ποσά είναι αντίστοιχα.

Πεινάει ο κόσμος; Χριστούγεννα είναι, ας φάει τσουρέκια. 
Κερνάει το επιτελικό κράτος...

2.12.20

Η προνοητικότητα τών σοβαρών Δημάρχων, μέσα από ένα καθημερινό παράδειγμα...

Σέ άλλα μέρη -οι Δήμαρχοι- είναι προνοητικοί καί προγραμματίζουν, από μήνες πρίν, τίς απαραίτητες εργασίες, π.χ., γιά τή γιορτή τού Αγ. Βαλεντίνου, όπως φαίνεται καί στή φωτογραφία .
Σέ μάς κοιτάνε νά τά κάνουνε, όλα, τελευταία ώρα...
...γι αυτό ό,τι έργο γίνεται είναι "τής Κυριακής χαρά καί τής Δευτέρας λύπη"...

Δ.Ν.Α.

Δέν αντέχουν τήν κριτική μέ τίποτα, ...ούτε καί τήν αλήθεια...!

Συκοφαντική «επίθεση» Μπογδάνου σε χρήστρια στα social...
Στην προσπάθεια- πανικό- για να θαφτεί το θέμα της ποδηλατάδας του πρωθυπουργού εν μέσω πανδημίας που παραβίασε όλα τα μέτρα προστασίας την ώρα που η χώρα ζει τον μήνα της μεγάλης τραγωδίας, μπήκε και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος «στοχοποιώντας» μάλιστα χρήστρια στο twitter. Την ώρα που επικρατεί χαμός στα social media τα τελευταία 24ωρα μετά τις αποκαλύψεις για τις πρωθυπουργικές βόλτες στην Πάρνηθα και τη συμπεριφορά του «ανέμελου ποδηλάτη» Κυριάκου Μητσοτάκη... την ίδια στιγμή τα κυβερνητικά στελέχη έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου να κατευνάσουν την οργή στα social «στοχοποιώντας» μάλιστα και χρήστες. 

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του ο γνωστός Κωνσταντίνος Μπογδάνος στοχοποιεί χρήστρια ότι δήθεν εξυβρίζει για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ την ποδηλατάδα του πρωθυπουργού. Μάλιστα όπως αναφέρει η χρήστρια είναι δικηγόρος όπως αναφέρει και καλεί τον ΔΣΑ να παρέμβει το πειθαρχικά. 
Η χρήστρια απάντησε στην συκοφαντική ανάρτηση-άρθρο- στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο αναφέροντας πως: 
"Αν ήμουν κακοπροαίρετη, θα το θεωρούσα στοχοποίηση και απειλή. Επειδή είμαι καλοπροαίρετη, το θεωρώ ανοησία και επιφυλασσόμενη κάθε δικαιώματος μου, σας καλώ όπως εντός μιας ώρας προβείτε στη διαγραφή αυτής της ανάρτησης σας. Επίσης σας καλώ οπως εντος δίωρου ανασκευάσετε το δημοσίευμα σας και μου ζητήσετε δημόσια συγγνώμη, γιατί είναι άκρως συκοφαντικό για την προσωπικότητα μου. Άλλως επιφυλάσσομαι. Επίσης σας ΠΡΟΚΑΛΩ να βρείτε οποιαδήποτε σχέση μου με τον ΣΡΖ, αλλως είστε ενας κοινος συκοφαντης"...