Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Συγχωνεύσεις και απορροφήσεις ξενοδοχειακών επιχειρήσεων

Συγχωνεύσεις και απορροφήσεις ξενοδοχειακών επιχειρήσεων

Σε διαδικασία συγχωνεύσεων και απορροφήσεων βρίσκονται ξενοδοχειακές εταιρείες. Ειδικότερα:
Η Αντιπεριφέρεια Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης όρισε τα μέλη της επιτροπής η οποία θα προβεί στην εκτίμηση της αξίας των περιουσιακών στοιχείων και προσδιορισµού της καθαρής θέσης του ξενοδοχειακού κλάδου της εταιρείας «ΜΗΝΑΣ ΦΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», κατόπιν σχετικής αιτήσεως της ανωτέρω εταιρείας, προκειμένου να εισφερθεί στην εταιρεία «CRETAN HOSPITALITY ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ».
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Χαλκιδικής όρισε τα μέλη της επιτροπής που θα προβεί στην εκτίμηση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας «ΚΟΧΕΙΛΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.», που εδρεύει στη Φούρκα Χαλκιδικής, προκειμένου να απορροφηθεί από την εταιρεία «ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑΚΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», η οποία εδρεύει στη Χανιώτη Χαλκιδικής.
Τέλος, η Περιφέρεια Αττικής, Αντιπεριφέρεια Κεντρικού Τομέα Αθηνών, ενέκρινε τη συγχώνευση των εταιρειών “CLUB ΜΥΚΟΝΟΣ Α.Ε.” και “ΟΡΝΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη.

 

Νέα γκάφα...

Αναμφίβολα γενναία η ανάληψη της ευθύνης από τον τουιτερά του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκο Ρωμανό μετά το τρολάρισμα που υπέστη ο πρόεδρος της ΝΔ σχετικά με την αναφορά στην Τροχαία για τις πλημμύρες στη Μάνδρα… Το πρόβλημα όμως του κόμματος είναι μεγαλύτερο από αυτό, αφού τα στελέχη που χειρίζονται το κομμάτι της επικοινωνίας καθημερινά γίνονται η χλεύη των Συριζοτρολ στα κοινωνικά δίκτυα και δικαίως!

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι το παιδί ξανα έπεσε στη «λούμπα» γράφοντας αυτήν τη φορά για το δημοσιογράφο της ΕΡΤ3 Χρήστο Γιαννούλη που έκανε τη συνέντευξη στον Τσίπρα και ο ψόγος του ήταν ότι ο δημοσιογράφος έχει υπάρξει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ! Και το λέει αυτό στο κόμμα με εκπρόσωπο τη Μαρία Σπυράκη! Αλάλου!

enimerosi24.gr

«H επιλεκτική ευαισθησία στην παραβατικότητα»...

«Η γυναίκα που κλώτσησε το παιδί, ορθώς καταδικάστηκε. Οι γονείς του γιατί όχι;»   
Απορίες που προκύπτουν απ’ τα σχόλια της είδησης


Σεπτέμβριος 2013. Μια πωλήτρια καταστήματος κοσμημάτων σπρώχνει ταπεινωτικά με το πόδι νεαρή Ρομά, που παίζει ακορντεόν στον πεζόδρομο της Ακρόπολης, στο κέντρο της Αθήνας. (Φωτο: Δημήτρης Μεσσίνης)

Επιτέλους καταδικάστηκε η κυρία που κλώτσησε το κοριτσάκι που έπαιζε ακορντεόν. Και ευτυχώς που ο φωτογράφος Δημήτρης Μεσσίνης αιχμαλώτησε τη σκηνή με την κάμερά του.
Κάνοντας μια βόλτα στα σχόλια της είδησης σε σάιτ και social media διαπίστωσα τη δίκαιη, μεγάλη χαρά για το αποτέλεσμα. Διάβασα όμως και πολλές απόψεις που λένε πάνω κάτω το εξής:

«Τσατιζόμαστε ορθώς με την κυρία αλλά δεν τσατιζόμαστε με τους γονείς του παιδιού που το υποχρεώνουν να ζητιανεύει μόνο του και να βρίσκεται στο έλεος της κάθε κυρίας ή του οποιουδήποτε παιδόφιλου;»

Είναι δύσκολο να επιχειρήσεις να μιλήσεις για αυτά τα θέματα χωρίς να εκφράσεις (ή να θεωρηθεί ότι εκφράζεις) ρατσιστικές απόψεις. Και ακόμα πιο δύσκολο να τα καταφέρεις...