Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Συγχωνεύσεις και απορροφήσεις ξενοδοχειακών επιχειρήσεων

Συγχωνεύσεις και απορροφήσεις ξενοδοχειακών επιχειρήσεων

Σε διαδικασία συγχωνεύσεων και απορροφήσεων βρίσκονται ξενοδοχειακές εταιρείες. Ειδικότερα:
Η Αντιπεριφέρεια Ηρακλείου της Περιφέρειας Κρήτης όρισε τα μέλη της επιτροπής η οποία θα προβεί στην εκτίμηση της αξίας των περιουσιακών στοιχείων και προσδιορισµού της καθαρής θέσης του ξενοδοχειακού κλάδου της εταιρείας «ΜΗΝΑΣ ΦΑΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΞΕΝΟ∆ΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», κατόπιν σχετικής αιτήσεως της ανωτέρω εταιρείας, προκειμένου να εισφερθεί στην εταιρεία «CRETAN HOSPITALITY ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ».
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Χαλκιδικής όρισε τα μέλη της επιτροπής που θα προβεί στην εκτίμηση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας «ΚΟΧΕΙΛΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.», που εδρεύει στη Φούρκα Χαλκιδικής, προκειμένου να απορροφηθεί από την εταιρεία «ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑΚΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», η οποία εδρεύει στη Χανιώτη Χαλκιδικής.
Τέλος, η Περιφέρεια Αττικής, Αντιπεριφέρεια Κεντρικού Τομέα Αθηνών, ενέκρινε τη συγχώνευση των εταιρειών “CLUB ΜΥΚΟΝΟΣ Α.Ε.” και “ΟΡΝΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.