Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Στή Μύκονο η άσφαλτος καί τά μπετά "τρέχουν απ' τά μπατζάκια μας" κάθε τέσσερα χρόνια...

 Κατά διαβολική σύμπτωση συμπίπτουν, πάντα, μέ τίς δημοτικές...

*τό σκίτσο είναι τού Δημήτρη Χαντζόπουλου

Η "φούρια" τών υποψηφίων παράγει ...ευθυμία!...

Πατούλης Challenge για... καλούς φιλολόγους
Νέο βίντεο με επτά επικές στιγμές του Γιώργου Πατούλη, από το debate στον ΣΚΑΪ, ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media ο δημοσιογράφος, Γιώργος Χριστοφορίδης.
Το βίντεο έχει τίτλο «Πατούλης Challenge» και, όπως εξηγεί ο Γ. Χριστοφορίδης, είναι μόνο για… καλούς φιλολόγους. Καταγράφει επτά στιγμές όπου ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής δίνει ρεσιτάλ. Ρεσιτάλ αοριστίας, τρομολαγνείας, σαρδάμ και απειλών,  σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ενώ καταφέρνει ακόμη και να βάλει τις λέξεις «καταστολή» και «γονιμότητα» στην ίδια φράση!..

Ερανισμοί γιά όλο τό φάσμα τών τεκταινομένων (Ελλάδα-Τουρκία-Ευρώπη!)...


Μεταγραφές αεροδρομίου
*** Ο Γιώργος Πατούλης έστησε περίπτερο πάνω στις πλάκες όδευσης τυφλών. Όχι δεν το έκανε από απροσεξία ή από επιπολαιότητα. Απλώς θέλει να οδηγεί τους τυφλούς κατ’ ευθείαν μέσα στο περίπτερο, όπου θα τους εξηγεί τι έχει κάνει για να διευκολύνει τη ζωή των τυφλών.

Σειρά μέτρων μέ πακέτο ελάφρυνσης. Μείωση ΦΠΑ σέ εστίαση-τρόφιμα κ.α.

Μείωση ΦΠΑ και 13η σύνταξη εξήγγειλε ο Αλ. Τσίπρας
Σειρά μέτρων για την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Ζάππειο Μέγαρο, προκειμένου -όπως είπε- ο ελληνικός λαός να αισθανθεί την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας
Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα έχουμε εξασφαλίσει την φθηνότερη έξοδο στις αγορές από ποτέ, ωστόσο -όπως είπε υπάρχει μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας που σήκωσε δυσανάλογο τίμημα κατά τη διάρκεια της κρίσης...