Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Αυστηροί όροι για την τοποθέτηση καμερών στις πολυκατοικίες...

Αυστηροί όροι για την τοποθέτηση καμερών στις πολυκατοικίες
Αυστηρούς όρους στη τοποθέτηση καμερών στις πολυκατοικίες θέτει η Αρχή Προσωπικών Δεδομένων.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται ρητά από κάμερα η οποία είναι τοποθετημένη έξω από διαμέρισμα πολυκατοικίας ​να αναρτηθεί βίντεο σε ιστοσελίδα ακόμη και η επίδειξή του σε τρίτα πρόσωπα (εκτός διωκτικών αρχών ή δικαστηρίων), ενώ ο ένοικος του διαμερίσματος ο οποίος τοποθετεί κάμερα έχει όλες τις υποχρεώσεις και ευθύνες του νόμου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Ακόμη, δεν επιτρέπεται σε καµία περίπτωση...

"Το χειρότερο όλων όμως είναι η.. κοροϊδία του Βαγγέλη Μαρινάκη"...

Οι τεχνικοί του ΒΗΜΑ FM καταγγέλλουν τη στάση της  ALTER EGO ΜΜΕ...
Αποτέλεσμα εικόνας για Μαρινάκης Βημα
Ολοκληρη η ανακοίνωση τους:

Οι τεχνικοί του BHMA FM παραμένουμε ακόμα στο σκοτάδι και σε τριτοκοσμικές συνθήκες εργασίας, αφού δέκα ημέρες τώρα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε πραγματικά να πληρώσει τη ΔΕΗ για να αποκατασταθεί η παροχή ρεύματος στο σταθμό. Η αναλγησία προς τους εργαζόμενους και η απαξίωση της προσωπικότητάς μας προφανώς αποτελεί προτεραιότητα των εκπροσώπων της διοίκησης της ALTER EGO ΜΜΕ.
Παρόλο που ήταν σε όλους γνωστό πως ο πλειοδότης στη διαδικασία της μεταβίβασης του ΔΟΛ θα έπαιρνε και τις θυγατρικές, τώρα ο ίδιος βάζει προσχώματα και παραθέτει αστείες δικαιολογίες. Το χειρότερο όλων όμως είναι η..   κοροϊδία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Πραγματικά δεν σου περιποιεί τιμή αυτή η συμπεριφορά για κάποιο γινάτι ή επειδή κάποιοι λάθος σε συμβουλεύουν.
Δεν αρμόζει σε ένα μεγαλομέτοχο του βεληνεκούς σου να αφήνει στην ανέχεια είκοσι εννέα (29) οικογένειες. Ακούμε κούφια λόγια για υποτιθέμενα χρέη, τριγωνικές συναλλαγές κτλ. αλλά η τετράγωνη λογική υπαγορεύει αν κάποιος ανακαλύπτει ύποπτες ή εγκληματικές πράξεις να απευθυνθεί στον εισαγγελέα και όχι να τα καλύπτει για να φεσώσει εργαζόμενους. Ενώπιον των φορέων του υπουργείου Εργασίας άνθρωποι της διοίκησης της ALTER EGO ΜΜΕ μας ζήτησαν να...