Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Ο Γιάννης ισοφάρισε ρεκόρ του Τζόρνταν

Ο Αντετοκούνμπο ισοφάρισε ρεκόρ του Τζόρνταν από το 1989!... ΒΙΝΤΕΟ
Εκπληκτικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 45 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ, οδηγώντας τους Μπακς σε νίκη με 128-122 επί των Σίξερς μέσα στη Φιλαδέφλεια, καταφέρνοντας να "κλειδώσουν" το καλύτερο ρεκόρ στην περιφέρεια της Ανατολής. 
Μάλιστα, αυτή η επίδοση είναι ιστορική, αφού...

Μύκονος : Από τή μεγάλη εκστρατεία πρός τό Βοΐνοβιτς...






ΣΗΜΕΙΩΣΗ "Νέας Μυκόνου" : 
Παραλλαγή σέ παλιότερο σκίτσο τού Στάθη

Δελτίο Τύπου γιά τό έργο BLUEISLANDS – INTERREG MED

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ      
ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Μυκόνου συμμετέχει επιτυχώς ως εταίρος στο ευρωπαϊκό έργο BLUE ISLANDS με στόχο τη βελτίωση της διαχείρισης του όγκου των αποβλήτων που προκύπτουν από την κατακόρυφη αύξηση των επισκεπτών κατά τη τουριστική περίοδο.   

Ο Δήμος Μυκόνου, με την ιδιότητα του εταίρου στο έργο BLUE ISLANDS, που υλοποιείται στο πλαίσιο του διακρατικού προγράμματος εδαφικής συνεργασίας INTERREG MED 2014-2020, με τίτλο “ Seasonal variation of waste as effect of tourism/ Εποχιακή διακύμανση των αποβλήτων ως συνέπεια του τουρισμού”, προχωρά στη διοργάνωση της 5ης Τεχνικής συνάντησης των εταίρων του έργου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Μυκόνου από τις 9 έως τις 10 Απριλίου 2019.

Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση των εταίρων για...

F-35 πέρασαν πάνω από τήν Ακρόπολη...


«Ηνίοχος 2019»: Εντυπωσιακές εκόνες με F-35 πάνω από την Ακρόπολη

INTIME NEWS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Εντυπωσιακές ήταν οι εικόνες από το πέρασμα μαχητικών αεροσκαφών στον αττικό ουρανό, στο πλαίσιο της πολυεθνικής αεροπορικής άσκησης μεσαίας κλίμακας «Ηνίοχος 2019»...