Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Τό βιολί τους οι κήνσορες...

Ψευδαισθήσεις...
Παραγωγικότατα τα ελληνικά κόμματα, συνεχίζουν και τη βδομάδα της Παναγίας να εκδίδουν ανακοινώσεις, τις οποίες διαβάζουν μόνο οι συντάκτες τους και αυτοί που θα απαντήσουν. 

Το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι πιστεύουν πως αυτοί που βρίσκονται στις παραλίες θα αφιερώσουν ένα νανοσεκόντ στα πονήματά τους...

altsantiri.gr

Tweet Γιούνκερ χαιρετίζει τήν απελευθέρωση τών δύο...

Η ανάρτηση Γιούνκερ στα ελληνικά για την απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών
Αποτέλεσμα εικόνας για Η ανάρτηση Γιούνκερ στα ελληνικά για την απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών


Ο ρόλος του προέδρου της Κομισιόν ήταν σημαντικός, καθώς από...

Νέα 4ωρη στάση εργασίας στον Ant1...

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη νέας 4ωρης στάσης εργασίας σήμερα Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018 από τις 18.00 έως τις 22.00, για όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤΕΝΝΑ TV» και στην ιστοσελίδα «antenna.gr».

Η στάση εργασίας πραγματοποιείται κατόπιν της αδιαλλαξίας της διοίκησης του ANTENNA, η οποία εμμένει στις απολύσεις των συναδέλφων τεχνικών...

Aλλάζουν ξανά οι προθεσμίες παραγραφής φορο-υποθέσεων...

Τι αλλάζει ξανά στις προθεσμίες παραγραφής φορο-υποθέσεων
Η ΑΑΔΕ έκανε αποδεκτή την υπ' αριθμόν 147/2018 γνωμοδότηση της Ολομέλειας του ΝΣΚ 
- Ποιες οι συνέπειες
Ανατροπές στη νομοθεσία για την παραγραφή του δικαιώματος του Δημοσίου να ελέγχει υποθέσεις φορολογίας εισοδήματος και να καταλογίζει επιπλέον φόρους και πρόστιμα φέρνει μια νέα εγκύκλιος του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλή.  Με την εγκύκλιο αυτή, ο κ. Πιτσιλής γνωστοποιεί σε όλες τις φοροελεγκτικές υπηρεσίες (Ελεγκτικά Κέντρα, ΥΕΔΔΕ και ΔΟΥ) ότι έκανε αποδεκτή την υπ’ αριθμόν 147/2018 γνωμοδότηση της Ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους σύμφωνα με την οποία η εξαιρετική δεκαπενταετής προθεσμία παραγραφής για τον καταλογισμό φόρου τυγχάνει εφαρμογής μόνο στην περίπτωση της μη υποβολής δήλωσης φόρου εισοδήματος ή απόδοσης παρακρατούμενων φόρων, ενώ επί εκπροθέσμου υποβολής ισχύει ο κανόνας της πενταετούς παραγραφής με την παρέκτασή της κατά τρία (3) έτη στην περίπτωση που η εκπρόθεσμη δήλωση υποβληθεί κατά το τελευταίο έτος της προθεσμίας αυτής. 
Η αποδοχή της παραπάνω γνωμοδότησης από τον διοικητή της ΑΑΔΕ θα έχει στο εξής τις ακόλουθες συνέπειες:

Στίς 4.00 τό πρωί επαναπατρίσθηκαν οι δύο στρατιωτικοί...

«Επιτέλους, ελεύθεροι!»
Μέχρι τις 4 το πρωί ΕΡΤ, Εpsilon και ΣΚΑΪ μετέδιδαν ζωντανά 

Ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης, που είχαν συλληφθεί την 1η Μαρτίου σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή και κρατούνταν από τότε στις φυλακές της Αδριανούπολης. H EΡΤ, το Epsilon και ο ΣΚΑΪ  ειχαν ζωντανές συνδέσεις μέχρι τις 4 το πρωί της Τετάρτης με το αεροδρόμιο «Μακεδονία» όπου..
και προσγειώθηκε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που μετέφερε τους δύο στρατιωτικούς από  την Αδριανούπολη στην Θεσσαλονίκη. Τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκαν οι συγγενείς τους, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής.
Πως αποφυλακίστηκαν