Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Ακόμη κι ο θάνατος είναι ταξικός!..

Ειλικρινής ερώτηση: γιατί έκαναν δηλώσεις οι αρχηγοί για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου, μα όχι για έναν ταξιτζή που δολοφονήθηκε εν ώρα εργασίας;..

sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

Θέμα χρόνου η σύλληψή τών δραστών τής δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου...

Ραγδαίες εξελίξεις: Στα ίχνη των εκτελεστών του Ζαφειρόπουλου η ΕΛ.ΑΣ...
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις έρευνες για την εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του 52χρονου δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Είναι τόσο πλήρη τα στοιχεία που έχουν οι Αρχές για την ταυτότητα των δύο δραστών που δολοφόνησαν τον δικηγόρο, ώστε είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους.
Από την πρώτη στιγμή, η ΕΛ.ΑΣ. άρχισε να ξετυλίγει το «μίτο» της υπόθεσης -που σόκαρε τόσο τον πολιτικό όσο και τον δικηγορικό κόσμο- και διερεύνησε εξονυχιστικά όλα τα πιθανά σενάρια για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και τα κίνητρα των δραστών.
Οι δύο δολοφόνοι είχαν επικοινωνήσει με...

Τό επίκαιρο σκίτσο...

                                                               ...του Ηλία Μακρή 
                                                                      (KAΘΗΜΕΡΙΝΗ 13.10.17)

Σταματήστε τα σενάρια και τις δηλώσεις…

Η αδελφική φίλη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, δικηγόρος Μαρινέτα Γούναρη, στον ΣΚΑΙ…

Πήγε στο κανάλι με την συναίνεση της οικογένειας. Η δικηγόρος Μαρινέτα Γούναρη είπε πως θα είναι μεγάλο ατόπημα, να γίνει πολιτική εκμετάλλευση της δολοφονίας. Και ακόμη, πως δεν πρέπει, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, να γίνονται σενάρια και δηλώσεις.

Η δικηγόρος, αδελφική φίλη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, είπε πως ποτέ δεν φοβόταν και δεν είχε κανένα λόγο να ζητήσει αστυνομική προστασία. Ήταν ένας γλυκός άνθρωπος, που όνειρό του είχε να ορκίσει δικηγόρο και το γιο του, τον Νώντα, που έχει το όνομα του πατέρα του.

Για τις υποθέσεις που χειριζόταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, η κυρία Γούναρη είπε πως: ο δικηγόρος είναι εντολοδόχος. Για καμία από τις υποθέσεις που χειριζόταν δεν είχε δεχθεί ούτε απειλές, ούτε είχε κανέναν λόγο να φοβάται…

Γιε μου (δημοσιογράφε) που πας;..

Μάνα θα πάω στα καράβια (του Μαρινάκη)…
Για σύμβαση – έκτρωμα στον ΔΟΛ, μιλάει αναγνώστης του enimerosi24.gr, με email που έστειλε στην ιστοσελίδα:

Είσαι δημοσιογράφος στον ΔΟΛ αλλά η εταιρεία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ μπορεί να σε στείλει να δουλέψεις δανεικός στα… καράβια. Αυτό κύριοι της ΕΣΗΕΑ προβλέπει με λίγα λόγια η σύμβαση που αναγκάζονται να υπογράψουν οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στον ΔΟΛ του Μαρινάκη… Αφού δεν ντρέπονται Καρακούσης και Λάμψιας να λέγονται διευθυντές – δημοσιογράφοι και να δέχονται τέτοια σύμβαση – έκτρωμα για συναδέλφους τους δημοσιογράφους τι να πει κανείς… Τα Κυριακάτικα είπατε; Ποιά Κυριακάτικα… Συμψηφίζονται λέει με το μισθό (!). Στον ΔΟΛ γράφεται η νέα εργατική νομοθεσία δια χειρός Μαρινάκη με τη συνεργασία Καρακούση – Λάμψια…

Α. Α.

"Πιττάκιον" : Τι δεν πρέπει να ξεχνάει ο Τσίπρας, κατά την επίσκεψη του στις ΗΠΑ...

Τα... παράγωγα του Τραμπ...

Πηγαίνοντας στην Ουάσιγκτον να συναντήσει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα πρέπει να ξεχάσει ότι παράγωγα του Τραμπ είναι ο τραμπούκος, ο τραμπάκουλας κι ο τραμπαρίφας...
matrix24.gr 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ "Ν.Μ.": Τό "τραμπολίνο" ως ουδετέρου γένους -ειδικά σέ αυτή τήν περίπτωση- δέν παίζει...