Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Επεισοδιακή προσέγγιση πλοίου στο λιμάνι της Μυκόνου (VIDEO)

Θραύση κάνει στο διαδίκτυο το βίντεο που φανερώνει τις αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάζονται να καταπλεύσουν τα πλοία σε πολλά από τα απροστάτευτα και ακατάλληλα λιμάνια των Κυκλάδων.
Σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε για το λιμάνι της κοσμοπολίτικης Μυκόνου. Οι Έλληνες καπετάνιοι όμως με ηρωικές προσπάθειες και ξεχωριστή μαεστρία πολλές φορές πετυχαίνουν το ακατόρθωτο.
Δείτε πως το Νήσος Μύκονος επιχειρεί να προσεγγίσει το λιμάνι, ενώ στην περιοχή πνέουν θυελλώδεις άνεμοι 9 μποφόρ με τα τεράστια κύματα να «λούζουν» την ευρύτερη περιοχή.
Η όλη επιχείρηση, ήταν ναι μεν επιτυχημένη, όμως και αυτή τη φορά δεν μπορεί να μην επισημανθεί, ότι ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος ήταν πολύ μεγάλος καθώς κάποια στιγμή και ενώ ο κόσμος έβγαινε από το καράβι η πόρτα βρισκόταν στον αέρα…

Πρόκειται για ένα πλοίο το οποίο διαθέτει υποδομές τελευταίας τεχνολογίας, φανταστείτε λοιπόν πως »παλεύουν» τα πιο παλιά πλοία που μπαλώνουν τρύπες και τα οποία λειτουργούν ακόμα.
Άλλο ένα βίντεο που αποδεικνύει ότι οι Έλληνες ναυτικοί είναι οι καλύτεροι! Ένα πολύ μεγάλο μπράβο όμως και στους καβοδέτες.   Δείτε τό VIDEO
  

cyclades24.gr