Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Δέν αίρεται η αργία...

Έκτακτη είδηση (ώρα 20.00μ.μ.)
σύμφωνα μέ ασφαλείς κοινοβουλευτικές πηγές τής "Νέας Μυκόνου" εισήχθη πρός ψήφιση (γιά αύριο τό πρωί) στή Βουλή τροποποίηση τού άρθρου 24 τού ν/σχεδίου τού ΥΠΕΣ μέ τήν οποία ΔΕΝ  ΑΙΡΕΤΑΙ η αργία τών αιρετών πού κατηγορούνται μέ αμετάκλητο βούλευμα γιά κακούργημα καί "τελούν υπό περιοριστικούς όρους".
 
Δ.Ν.Α.

Προς αποκατάσταση του Ντερμπεντέρη…

Πιτσιρίκο, λέγομαι Ανναμανωλάκης Χαραλάμπης του Επαμεινώνδα και εργάζομαι για την GPO την εταιρεία που κάνει τις δημοσκοπήσεις για λογαριασμό του MEGA. Δηλώνω υπεύθυνα ότι τα νούμερα που...
παρουσιάζονται από τα δελτία ειδήσεων του μεγάλου καναλιού, όχι ότι δεν είναι αληθινά -είναι- αλλά δεν είναι ποσοστά.

Ολες οι απαντήσεις σε σύνολο 1000 ερωτηθέντων:

1. Κλείσιμο του τηλεφώνου (τουτ τουτ τουτ) -352-
2. Κανένα πούστη -83-
3. Δεν γαμιέσαι μωρή καργιόλα πρωί πρωί -113-
4. Συκιά -98- (γιούχουουου)
5. Λεμονιά -34-
6. Πορτοκαλιά -33- (έχουμε ντέρμπυ εδώ)
7. Δημήτρης Σαραβάκος -2-
8. Πολύδωρας σε Κώμα -12-
9. Ναι καύλα μου τι φωνή είναι αυτή…yeah -99-
10. Έχετε πάρει λάθος νούμερο -3-
11. Πώς μπορώ να πιάσω κι εγώ δουλειά στην GPO; -24-
12. Βασιλιάς Κων/νος -2-
13. Πιτσιρίκος -1-
14. ΑΝΤΑΡΣΥΑ -21- (αυτών τα στοιχεία έχουν σταλεί στην ΓΑΔΑ για κάποιες συστάσεις)
15. ΣΥΡΙΖΑ -20-
16. ΝΔ -19-
17. Ελιά -5-
18. ΑΝ.ΕΛ. -4-
19. Χ.Α -7-
20. ΔΗΜΑΡ -2-
21. ΚΚΕ -6-
22. Αποχέτευση- Ποτάμι -8-
23. ΔΞ/ΔΑ -8-
Κ.Ο.Κ

Παρακαλώ να το δημοσιεύσεις για την αποκατάσταση του Πρετεντέρη, δηλαδή της αλήθειας.

(Αγαπητέ φίλε, σας ευχαριστώ. Πρέπει να ενημερώνουμε τον λαό.)

pitsirikos.net

ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Με δύο απόψεις το ΠΑΣΟΚ στο ν/σ του ΥΠΕΣ

Υπερίσχυσε τής γνώμης τού εισηγητή Ντόλιου, λόγω κανονισμού, ο βενιζελικός κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος  ...Κουκουλόπουλος -ως αναπληρώνων τόν αρχηγό- καί "ψηφίστηκε τό άρθρο 24 τού ν/σχεδίου, "sur mesure"!

ΑΘΗΝΑ 08/04/2014

Ζήτημα χρόνου καί γραφειοκρατικών διαδικασιών η άρση τής αργίας τών αιρετών καί η επαναφορά στά καθήκοντα τους γιά Αθ. Κουσαθανά-Μέγα, Αλ. Βαμβακούρη καί Θρ. Κοντομήτρο.


Ο έντιμος εισηγητής Ντόλιος αριστερά.           Ο Βενιζελικός Κουκουλόπουλος δεξιά!

Σώφρων δήλωση αποστασιοποίησης Κοντομήτρου : 

"Αύριο θά παραιτηθώ"!                      

(Ο μόνος πού δείχνει ότι διατηρεί άριστη επαφή μέ τήν πραγματικότητα...)

------------------------ 

Μεγάλη σύγχυση επικράτησε στη βουλή κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών. Αφορμή ήταν η διχασμένη στάση του ΠΑΣΟΚ στο άρθρο 24 που αφορά στις περιπτώσεις που τίθενται σε αργία αιρετοί.  Αποτέλεσμα ήταν να έχει άλλη γνώμη σχετικά με την ψήφισή του ή μη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Πάρις Κουκουλόπουλος και άλλη ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος ο οποίος είχε εκφράσει από τη Δευτέρα τη διαφωνία του.
Ενώ λοιπόν γινόταν η ψηφοφορία, φτάνοντας στο άρθρο 24 ο κ. Μαρκογιαννάκης ρώτησε αν το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει το άρθρο. "Το ψηφίζουμε αλλά επιφυλασσόμαστε να δώσουμε μια βελτιωσούλα" είπε ο κ. Κουκουλόπουλος.
"Θέλουμε να ψηφίσουμε το μισό. Από τη στιγμή που δεν χωρίζεται, το καταψηφίζουμε" τόνισε από την πλευρά του ο κ. Ντόλιος, ο οποίος είχε προτείνει για πλημμελήματα να μην τίθενται σε αργία οι αιρετοί χωρίς εφετειακή απόφαση, ενώ για τα κακουργήματα να τίθενται σε αργία όταν η παραπομπή έχει γίνει με αμετάκλητο βούλευμα και έχουν εξαντληθεί οι προσφυγές.
"Βλέπω εδώ πέρα κ Κουκουλόπουλε..." είπε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης κάνοντας με τα χέρια του μια χαρακτηριστική κίνηση για να δείξει ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές απόψεις.
"Το κόμμα το εκφράζει ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος όχι ο εισηγητής. Τι κάνει το ΠΑΣΟΚ κ. Κουκουλόπουλε;" συνέχισε ο αντιπρόεδρος της βουλής.
"Το ΠΑΣΟΚ υπερψηφίζει λέει ο κ. Κουκουλόπουλος. Συνεπώς το άρθρο 24 έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία. Ο κ. Ντόλιος το καταψηφίζει τι να κάνουμε;" είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης ρωτώντας τον Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.
"Ζητάμε να διαχωριστεί . Είτε να επανέλθει στο επόμενο νομοσχέδιο είτε να κάνει μια μικρή βελτίωση. Καλή τη πίστη το ψηφίζουμε και το βελτιώνουμε μετά" επανέλαβε για να λύσει το "μυστήριο" ο κ. Κουκουλόπουλος. 
Έτσι, μ'αυτόν τόν τρόπο, έληξε "το περιστατικό" με τον κ. Μαρκογιαννάκη να ανακοινώνει ότι το άρθρο 24 έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία.

Νωρίτερα πάντως, το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε το άρθρο 21 που αφορά σε επιχορηγήσεις πολιτιστικών φορέων από ΟΤΑ, με τον κ. Κουκουλόπουλο να λέει ό,τι πει ο εισηγητής που διαφωνούσε με την ψήφισή του. Συνεπώς το συγκεκριμένο άρθρο δεν έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία.
από nooz.gr