Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Απαράδεκτες συνθήκες γιά τά ζώα : Στό αυτόφωρο ο αντιδήμαρχος Σπάρτης

Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος Σπάρτης για την άθλια εικόνα του κυνοκομείου της πόλης
Φωτογραφία αρχείουΟ αντιδήμαρχος Σπάρτης Παναγιώτης Αργυρόπουλος συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου για τις       απαράδεκτες συνθήκες στο κυνοκομείο της πόλης.
Μετά από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τις άθλιες συνθήκες στο κυνοκομείο της Σπάρτης (τα ζώα βρίσκονταν σε τραγική κατάσταση ενώ τα νεκρά ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης) υπήρχαν εξελίξεις το Σάββατο.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Αργυρόπουλος συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα. Ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. Το θέμα πήρε πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης.
Για το ζήτημα εξέδωσε ανακοίνωση και η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία που μεταξύ άλλων τόνισε: "Σήμερα το απόγευμα συνελήφθη στα πλαίσια του αυτόφωρου ο Αντιδήμαρχος Σπάρτης υπαίτιος για τον κατά συρροή και χρόνιο βασανισμό εκατοντάδων δύστυχων έγκλειστων ζώων. Για το κουρέλιασμα της νομοθεσίας , για το κουρέλιασμα κάθε αξίας και ιδανικού.
Το άθλιο αφήγημα της δημοτικής Αρχής περί σκηνοθετημένου και κατασκευασμένου σχεδίου δεν έπεισε κανένα κι έτσι κινήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να γελοιοποιηθούν σε ολόκληρη την κοινή γνώμη που είδε μέρος των όσων τραγικών λάμβαναν χώρα μέσα στα Νταχάου κυνοκομεία τους".


από news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.