Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Αιχμηρά σχόλια Κακλαμάνη για Χαρδούβελη,Στουρνάρα και Γεωργιάδη...


Ιδιαίτερα καυστικός για τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης εμφανίστηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην υπουργός, Νικήτας Κακλαμάνης.

"Ο Γιάννης Στουρνάρας επέβαλε...
τον εκλεκτό του" τόνισε σε συνέντευξή του στον Βήμα FM υπογραμμίζοντας ότι «ισχυροποιείται το σημιτικό-γερμανικό μπλοκ στην κυβέρνηση».

Για τον Άδωνι Γεωργιάδη που έχασε τη θέση του υπουργού από τον Μάκη Βορίδη δήλωσε ότι «όπως έστρωσε, κοιμήθηκε». Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης στον Βήμα FM:

«Ένα στοιχείο είναι καταλυτικό: το οικονομικό επιτελείο. Εντάξει, ο Γιάννης Στουρνάρας επέβαλε τον εκλεκτό του. Και έτσι θα υπάρχει ένα πολύ ισχυρό δίδυμο.

Για τον Προβόπουλο γνωρίζετε την άποψή μου για τον τρόπο που λειτούργησε ως διοικητής της ΤτΕ και όχι ως πρόσωπο, αλλά δεν θα στενοχωρηθώ καθόλου που θα φύγει. Από εκεί και πέρα, ισχυροποιείται το σημιτικό-γερμανικό μπλοκ στην κυβέρνηση.

Το ότι κάποιοι περίμεναν και δεν είδαν το όνομά τους, είναι οι συνήθεις πικρίες που κρατάνε 10-15 μέρες. Το αίσθημα του να παραμένεις βουλευτής είναι πάντα ισχυρό.

Και θα παραμείνουν ως το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο, θυμηθείτε το. Εάν δείτε τη Μέρκελ να μας κάνει μια γενναία ρύθμιση χρέους τότε, ετοιμαστείτε. Μην περιμένετε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για εκλογές...
συνέχεια
 ...γιατί θα γίνουν νωρίτερα. Και αν δείτε να μη συμβαίνει αυτό – και αυτό είναι η προσωπική μου εκτίμηση – θα εξαντληθούν όλες οι διαδικασίες μήπως και βγει Πρόεδρος.

Μιλάω, όμως, για γενναίο κούρεμα του χρέους, διότι δεν βγαίνει αλλιώς. Ταυτόχρονα με τη στροφή που θέλει ο κ. Ντράγκι στον τομέα της ανάπτυξης. Αν βγουν αυτά τα δύο πράγματα, θα γίνουν εκλογές σίγουρα το φθινόπωρο. Θα με θυμηθείτε.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης όπως έστρωσε, κοιμήθηκε. Για τις σχέσεις των δύο συναδέλφων μου, ρωτήστε τον κ. Βορίδη και τον κ. Γεωργιάδη.

Δεν μπορώ να μιλήσω εγώ γι’ αυτούς ούτε θα κάνω κάποιο σχόλιο. Λέω, δεν ξέρω…

Πιστεύω ότι στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού στο χώρο της Υγείας, ενδεχομένως να τα καταφέρει καλύτερα, υπό την έννοια να φροντίσει να μην κάνει καθημερινά ρήξεις με όλους τους χώρους των εργαζομένων. […]Μου έχει κάνει εντύπωση ότι τρεις καλοί συνάδελφοί μου από το νομό Έβρου μπήκαν όλοι στην κυβέρνηση και ολόκληρος ο θεσσαλικός κάμπος, με τέσσερις μεγάλους νομούς και προνομιακός χώρος κάποτε για τη Ν.Δ., δεν έχει υφυπουργό.»...
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.