Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ένα σχόλιο τής Νέας Μυκόνου γιά τίς δηλώσεις Σαπέν περί ...Νταϊσελμπλούμ

Σαπέν: «Εξαιρετικός πρόεδρος του Eurogroup είναι ο Νταϊσελμπλούμ»
Σαπέν: «Εξαιρετικός πρόεδρος του Eurogroup είναι ο Ντεϊσελμπλούμ»

  


 O υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν κάτι δείχνει στον Γερούν Ντεϊσελμπλούμ (REUTERS)

O υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Μισέλ Σαπέν εξήρε τα προτερήματα του Γερούν Νταϊσελμπλούμ, του επικεφαλής του Eurogroup, η θητεία του οποίου λήγει σύντομα.
«Ο Γερούν είναι ένας εξαιρετικός πρόεδρος τoυ Eurogroup, το επαναλαμβάνω, ο Γερούν είναι ένας εξαιρετικός πρόεδρος του Eurogroup και το αποδεικνύει από τον τρόπο με τον οποίο εμψυχώνει, διευθύνει τις δύσκολες συζητήσεις, τις περίπλοκες» διαβουλεύσεις σχετικά με το θέμα της Ελλάδας, υποστήριξε ο σοσιαλιστής υπουργός.
Ο Μισέλ Σαπέν απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο της ανανέωσης της θητείας του Ντάισελμπλουμ, που είναι επίσης υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας, έπειτα από μία συνάντηση που είχε με τον ίδιο σήμερα στο Παρίσι. Η θητεία του Ντεϊσελμπλούμ λήγει τον Ιούλιο.
Ο υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας, Λουίς ντε Γκίντος φαίνεται πως διεκδικεί την θέση αυτή. Η υποψηφιότητά του είχε λάβει το περασμένο καλοκαίρι την υποστήριξη της γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ.
από tanea.gr 

Σχόλιο τής "Νέας Μυκόνου": Καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται καί ο ...Σαπέν! 
Εκτός κι άν τόν πηγαίνει τόν Νταϊσελμπλούμ "ψιλό γαζί"... 
...γιατί συνηθίζεται, μέν, αυτό πού λέμε "ο αποθανών δεδικαίωται" (πολιτικά γιά τήν περίσταση) αλλά όχι ότι δικαιώνεται κι ο "ετοιμοθάνατος"!.. 
...o oποίος μέχρι νά τά ...τεζάρει (πάντα πολιτικά, λέμε) ποιός ξέρει τί έχει νά κάμει, ακόμα!!!

 Τόν Ευάγγελο Αβέρωφ -άνθρωπο μέ αυξημένη τήν αίσθηση του χιούμορ καί γι αυτό καί τού γελοίου- άμα τόν ρωτούσες "τί γνώμη έχει" γιά όποιον ήταν "πολύ γκαζοτενεκές"  έπαιρνε σοβαρό ύφος, σέ κοίταζε κατάματα καί έλεγε μέ στόμφο : 
-"Άαα!..Εκ τών αρίστων"!
Καί αμέσως μετά, μονολογώντας, συμπλήρωνε : 
-Έ, βέβαια!...
Δ.Ν.Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.