Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Το σκίτσο του "Αρκά" προκαλεί (αντιδράσεις)...

«Bullying» στον Αρκά για σκίτσο για την κυβέρνηση που «ανέβασε» στο FacebookΑντιδράσεις προκαλεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες ενα σκίτσο του Αρκά, που «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και αφορούσε στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Στο εν λόγω σκίτσο, εμφανίζεται... ένας άντρας να λέει πως έχει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση επειδή «είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα». 

Οι αντιδράσεις δεν άργησαν να φανούν, με αποτέλεσμα η επίσημη σελίδα του "Αρκά" στο Facebook έχει σταματήσει τις τελευταίες ώρες κάθε είδους ανάρτηση.

«Με εντολή του Αρκά η σελίδα αναστέλλει τις αναρτήσεις μέχρι νεοτέρας. Ο διαχειριστής». Αυτό ήταν ένα από τα δύο τελευταία μηνύματα που αναρτήθηκαν  στη σελίδα του σκιτσογράφου.


Χρησιμοποιώντας τα hashtag #arkas, #Free_Arkas και #Je_Suis_Arkas, οι χρήστες του Twitter κάνουν, μεταξύ άλλων, λόγο για δείγμα βαρβαρότητας.

«Από το καθεστώς της Β. Κορέας που ζούμε δε γλίτωσε ούτε ο Αρκάς», «Μετά τον Αρκά, σειρά έχει ο Arrow, ο Flash και ο Captain America, ως εκπρόσωποι των καπιταλιστών», «Τον Αρκά ρε; Τι σωκρατική μύγα σας τσίμπησε;», είναι τρία ενδεικτικά σχόλια που έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Το σκίτσο

Η ανάρτηση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.