Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Παραιτείται ο Δημήτρης Καμμένος!..


Ζήτησε την παραίτηση του ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος...Την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου ζήτησε το βράδυ ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, με αφορμή τα tweets που φέρεται να έκανε ο υφυπουργός Υποδομών.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε ανάρτησή του στο Twitter σημειώνει πως «μέχρι την...
απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτηση του». 
Είχε προηγηθεί έντονο παρασκήνιο για την υπόθεση καθώς ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο όπου και ετέθη το ζήτημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Πάνο Καμμένο να διερευνήσει την γνησιότητα των tweets και αν αυτά είναι αυθεντικά, με κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου να αναφέρουν ότι -εφόσον ισχύει- δεν μπορεί να συνάδει με τις αξίες και την ηθική της συγκυβέρνησης...
Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ζητήθηκε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, στη περίπτωση που είναι γνήσια τα tweets, να δει και το ενδεχόμενο αντικατάστασής του υφυπουργού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost η επικοινωνία έγινε χθες το βράδυ, χωρίς να γνωρίζουν -μέχρι αυτή την ώρα- όλο το φάσμα και το περιεχόμενο των αναρτήσεων, που φέρεται να έκανε ο υφυπουργός.
Η ανακοίνωση της τοποθέτησης του Δημήτρη Καμμένου στη θέση του υφυπουργού Υποδομών είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα ο ίδιος να εκδώσει δήλωση, στην οποία υποστήριζε ότι δεν φέρει προσωπική ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.