Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

Κυριαρχία Τσίπρα - Νέα κυβέρνηση από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος (Φωτό: INTIME NEWS)
Κυριαρχία Τσίπρα - Νέα κυβέρνηση από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ


Με την κοινή εμφάνιση και τον εναγκαλισμό του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο στην πλατεία Κλαυθμώνος, επισημοποιήθηκε η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

«Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί ο λαός έδωσε καθαρή εντολή να παλεύουμε και μέσα και έξω από τη χώρα. Ο λαός έδωσε καθαρή εντολή να ξεμπερδεύουμε με όσα μας κρατάνε κολλημένους στο χθες», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας εν μέσω πανηγυρισμών για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τώρα μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε το Γενάρη. Καταφέραμε η ελληνική σημαία να κυματίζει σε όλες τις πλατείες της Ευρώπης. Σήμερα η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός είναι συνώνυμα της περηφάνιας και του αγώνα».

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι η εντολή που έδωσε ο ελληνικός λαός είναι για κυβέρνηση τετραετίας, προσθέτοντας ότι «ο
ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Αυτό το αποτέλεσμα δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά στα λαϊκά στρώματα».

Αμέσως μετά ο Πάνος Καμμένος ανέβηκε στην εξέδρα και χαιρέτισε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα το συγκεντρωμένο πλήθος.

Είχε προηγηθεί η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ: «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και προχωράμε μαζί για να συνεχίσουμε όσα ξεκινήσαμε το Γενάρη», ευχαριστώντας τον κ. Καμμένο.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Τσίπρας έκανε λόγο για μια καθαρή νίκη που ανήκει στον λαό. Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε σκληρή και δύσκολη μάχη και σημείωσε ότι αισθάνεται δικαιωμένος, καθώς όπως είπε ο λαός έδωσε εντολή «να ξεμπερδεύουμε με όσα μας κρατάνε στο χθες».

Για τη νέα διακυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας είπε ότι έχουμε μπροστά μας δυσκολίες, αλλά και στέρεο έδαφος, έχουμε προοπτική για ανάπτυξη, η οποία μπορεί να έρθει με πολύ δουλειά, σχέδιο, πείσμα και αγώνα για να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη με κοινωνικό πρόσημο.

Παράλληλα, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η νέα εντολή, είναι επίσης «μια κρυστάλλινη εντολή» να ξεμπερδεύουμε με την φαυλότητα και το παλιό καθεστώς της διαφθοράς και της διαπλοκής και όπως είπε, θα κριθούμε τα επόμενα τέσσερα χρόνια πόσο αποτελεσματικοί θα είμαστε.
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.