Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Πώς ο Φώτης Μπόμπολας οδήγησε σε αδιέξοδο το MEGA...

Η κρίση ειλικρίνειας καταθέτοντας στη Βουλή για την ευθύνη των μετόχων...
Φώτης ΜπόμπολαςΜπορεί ο Φώτης Μπόμπολας να εμπαίζει τους εργαζόμενους του MEGA, αλλά όλοι παραδέχονται ότι σε...
μια κρίση ειλικρίνειας πέρυσι τον Αύγουστο καταθέτοντας στην Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια, κομμάτων και ΜΜΕ, ερωτηθείς σχετικά έδειξε τον πραγματικό υπεύθυνο της κατάστασης που έχει περιέλθει το κανάλι! Με την απάντηση του ότι «Υπεύθυνοι για το MEGA είναι οι μέτοχοι του» ο Φώτης Μπόμπολας χωρίς περιστροφές παραδέχθηκε την αλήθεια που όλοι οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν πολύ καλά.
Έτσι λοιπόν κι ενώ από το Μάιο του 2015 αποφασίστηκε να προχωρήσουν οι μέτοχοι του MEGA σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με τις τράπεζες να περιμένουν επι μήνες… και το αρχικό ποσό που είχε υπολογιστεί στα 15 εκ ευρώ, έφθασε στα 22,5 εκ ευρώ… τελικά κανένας από τους μετόχους δεν έβαλε το χέρι στην τσέπη, με αποτέλεσμα τη σημερινή κατάντια του καναλιού!
Βέβαιως δεν έχουν όλοι οι μέτοχοι την ίδια ευθύνη… Αφού για παράδειγμα για πολλούς μήνες ο Φώτης Μπόμπολας που έχει και το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης για το σημερινό «ναυάγιο» του MEGA στην ουσία κορόιδευε… λέγοντας τη μια θα βάλω 3 εκ ευρώ… την άλλη έλεγε θα βάλω 5 εκ ευρώ… και την παραπάνω ότι θα βάλω 5 εκ ευρώ, αλλά θα πάρω πίσω 6! Διότι το MEGA του οποίου ήταν ο βασικός μέτοχος με ποσοστό περίπου 32%, χρωστούσε στην εταιρία παραγωγής ΑΝΩΣΗ της οποίας είναι ιδιοκτήτης 13 εκ ευρώ. Βεβαίως απέφευγε να πει ότι η άλλη του εταιρία ο ΠΗΓΑΣΟΣ που εκδίδει τις εφημεριδες ΕΘΝΟΣ, ΗΜΕΡΗΣΙΑ, καθώς και αθλητικά φύλλα χρωστάει στο MEGA από διαφημίσεις περίπου 5,5 εκ ευρώ!
Κάπως έτσι όμως ο Φώτης Μπόμπολας έπαιζε το παιχνίδι των καθυστερήσεων… οδηγώντας το MEGA στο σημερινό του αδιέξοδο!...

Θυμηθείτε πάλι τη δήλωση :                          
  

  enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.