Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

"...αποδείχθηκε ξανά ότι είναι εύκολο να λες ό,τι θες από τη θέση της αντιπολίτευσης, αρκεί να έρθει η στιγμή της ...αλήθειας"

Η γραφική ΝΔ και η η στιγμή της αλήθειας
Μια τέτοια ήταν οι δηλώσεις του κ. Μειμαράκη, ότι είναι «τζάμπα μαγκιά» να λες ότι δεν ψηφίζεις τα μέτρα όταν η κυβέρνηση έχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία, δηλώσεις που εγκαινίασαν ένα Φεστιβάλ ψεμάτων: ο  Βρούτσης δεν είδε κανένα πρόβλημα, ο Αδωνις Γεωργιάδης μας διαβεβαίωνε ότι «ουδέποτε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αμφισβήτησε την ηγεσία και τη γραμμή της ΝΔ», ο Βορίδης τα έβαλε με τον Μειμαράκη ενώ οι κύκλοι του κ. Μητσοτάκη διέρρεαν ότι οι δηλώσεις Μειμαράκη αφορούσαν τον ..Μ.Βορίδη!Πριν τελειώσει η μια αναταραχή ξεκινούσε η άλλη, καθώς η βουλευτής της ΝΔ Κ.Παπακώστα έτρεξε να διαφοροποιηθεί στο αίτημα των πρόωρων εκλογών, στις οποίες η ηγεσία του κόμματος επιμένει ότι ισχύει πάντα, ανεξάρτητα από την έκβαση της αξιολόγησης. «Εάν κλείσει η αξιολόγηση πρέπει να αποσυρθεί το αίτημα των πρόωρων εκλογών για να προστατευθεί. Και πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί, αν επιμείνουμε, σε λίγο θα γίνουμε γραφικοί», δήλωνε η κυρία Παπακώστα, για να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος αναληθειών, διαψεύσεων και αυτοδιαψεύσεων.
Είναι εξηγήσιμη η  προσπάθεια της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην ανοίξει νέος κύκλος εσωστρέφειας και να κουκουλωθούν οι μεγάλες διαφορές που χωρίζουν τους ακροδεξιούς από τους κεντροδεξιούς. Αν όμως τόσα ψέματα λέγονται από την θέση της αντιπολίτευσης, πόσα θα ξεφούρνιζε αν ποτέ γινόταν κυβέρνηση;
tvxs.gr| 04 Μαρ. 2017






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.