Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Κ.Ε.Πο.Μ. : ΠΑΝΟΡΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

 
Ομόφωνη αναίρεση προέγκρισης για τον Πάνορμο και πολιτική Like-ισμού.
Στην συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων στις 14ης Μαρτίου 2017, κυρίαρχο θέμα υπήρξε η αναίρεση προέγκρισης που δόθηκε σιωπηρά για την λειτουργία του εστιατορίου “Principaute de Mykonos” στον Πάνορμο, από την εταιρεία Lari Kapa IKE.
Το συμβούλιο ψήφισε ομοφώνως το αυτονόητο, δηλαδή την αναίρεση της προέγκρισης για μία εταιρεία που έχει παραβιάσει σφράγιση με σκοπό τη λειτουργία, καθώς βάσει του ΠΔ 180/79 αρ 2 παρ 4,5 π, αποκλείεται από την διαδικασία αδειοδότησης για 3 έτη.
Παράλληλα έχει καταγεγραμμένες αρνητικές αποφάσεις από τρία διοικητικά δικαστήρια στα οποία είχε προσφύγει και ένα μακρύ ιστορικό παραβατικότητας. Το νομικό κομμάτι επεξηγήθηκε πλήρως από την δικηγόρο του Δήμου Μυκόνου κ. Μάρθα Φρούτζου.
Τα φαιδρά επιχειρήματα της εταιρείας και οι απειλές κατά της Άννας Καμμή προσωπικά και της Κ.Ε.Πο.Μ. γενικότερα, έπεσαν στο κενό. Ο δικηγόρος της εταιρείας επιχείρησε στην τοποθέτησή του να παρουσιάσει μια μαγική εικόνα συμμόρφωσης της εταιρείας ενώ χαρακτηριστικά είπε ότι δεν υπάρχει καμία παρανομία πλην το ότι  αποσφράγισε και λειτούργησε δίχως άδεια!
Η απόπειρα να υποβιβάσει τη σημασία της υπόθεσης αγνοώντας αποφάσεις του Δήμου και υπογραφές πολιτών, παρουσιάζοντάς την ως μία προσωπική εμμονή της επικεφαλής της ΚΕΠοΜ («μιας κυρίας» όπως αόριστα ανέφερε) να κλείσει ένα εστιατόριο και οι εκβιασμοί που εξαπέλυσε εναντίον της, το μόνο που πέτυχαν ήταν να εκθέσουν περισσότερο την εταιρεία.
Τραγική διαπίστωση ότι το βασικό επιχείρημα του δικηγόρου της εταιρείας ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις του Δημάρχου...

Γιά νά διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση τής Κ.Ε.Πο.Μ.  πιέστε : ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.