Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Τό μυστήριο μέ τό "ορφανό" χέρι!...

Ποιόν (ά) κρύβει ο Κυριάκος;



Το μυστηριώδες …φωτομοντάζ του προέδρου της ΝΔ!


Προσέξτε αυτή τη φωτογραφία.  Την ανέβασε ο  Πρόεδρος της ΝΔ  στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram . Είναι απο την κυριακάτικη βόλτα  του στο λόφο του Φιλοπάππου ,με λεζάντα απο τον ίδιο: «Βόλτα στο Φιλοπάππου με τη Δάφνη και τις φίλες της!!».
Δείχνει μια συνιθισμένη  φωτογραφία   στα πλαίσια του είδους επικοινωνιακής πολιτικης που επιλέγει. Αλλά το πρόβλημα  σ αυτή τη φωτογραφία δεν είναι η <αμερικανιά>  που υποκρύπτει. Ειναι το…φωτομοντάζ που  ,  όπως φαίνεται ,  προσπαθεί να κρύψει.
Άν δείτε ξανά  ακριβώς στη  μέση της φωτογραφίας θα τρομάξετε.  Εχει … τρία χέρια η κόρη του- δηλαδή   η κοπέλλα  που βρίσκεται ακριβώς αριστερά του και την αγκαλιάζει; Φυσικά οχι.
Τότε πως βρέθηκε …ενα ακόμη χέρι  στα αριστερά της κοπέλλας που κάθεται διπλα της;   Στην κόρη του προέδρου της ΝΔ δεν ανήκει, είναι προφανες. Ούτε στον ίδιον.   Να είναι το δεξί χέρι της κοπέλας και να είναι μακρύ σαν του … Καραγκιόζη,  λίγο δύσκολο. Τότε;
Απλούστατα πρόκειται για φωτομοντάζ. Στοιχειώδες Ουώτσον.
Κι εδω αρχίζει το μυστήριο. Γιατί ανέβασε ο Κυριάκος  μονταρισμένη φωτογραφία;  Μια απάντηση θα ήταν : γιατι δεν είχε στην ιδια φωτογραφία  όλες τις φιλες της κόρης του.
Μια άλλη όμως δίνει στη φωτογραφία  άλλη διάσταση: κάποιον θέλει να κρύψει!.
Να το  πούμε πιο απλά.  Στα δεξιά της κοπέλλας που φαίνεται αριστερά στης κόρης του υπηρχε κάποιος άλλος, το χέρι του οποίου – η της οποίας- περνο’ύσε απο τη μέση της.   Ο άλλος- άνδρας -ή γυναίκα -έφυγε, το χέρι έμεινε.
Ποιο ήταν αυτό το μυστηριώδες προσωπο που δεν ήθελε να φαίνεται δίπλα του, ή δίπλα στις κοπέλλες ο πρόεδρος της ΝΔ; Ποιος το εξαφάνισε και γιατί;
Κάθε απάντηση δεκτή.
Σε κάθε περίπτωση θα  ήταν μάλλον  ατυχές για τον ίδιο  να χρησιμοποιεί τη διαβόητη <μονταζιέρα της ΝΔ> και για τα προσωπικά του θέματα. 
anoixtoparathyro.gr

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο υπέρτιτλος προστέθηκε από τή "Ν.Μ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.