Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

"Λύκος στά πρόβατα..."

Στις πόσες φορές, αλήθεια;..
Σύσσωμη η Ν.Δ., τα δύο προηγούμενα χρόνια, φώναζε ότι η διαχείριση του προσφυγικού από την κυβέρνηση θα καταστρέψει τον τουρισμό μας.

Τελικά, όμως, κάθε χρόνο κάνουμε και νέο ρεκόρ. Ρεκόρ το 2015, ρεκόρ το 2016, ρεκόρ αναμένεται και για το 2017, με 5 εκατομμύρια τουρίστες περισσότερους από πέρυσι. Αρα, προφανώς, η καταστροφολογία διαψεύστηκε, σωστά;

Σε αγαστή συνεργασία, Ν.Δ. και κανάλια μάς έλεγαν όλο το 2016 ότι η κυβέρνηση θα χάσει τους στόχους πρωτογενούς πλεονάσματος και ότι αυτό θα σημάνει την απόλυτη καταστροφή.

Τελικά, όμως, όχι μόνο πιάσαμε τον στόχο, αλλά τον υπερβήκαμε κατά 8 φορές! Επρεπε να πιάσουμε 0,5% και πιάσαμε 4,2%. Ως προς αυτό, καλύτερα να μη σχολιάσουμε τι έπαθε η καταστροφολογία…

Το πρώτο και κυρίαρχο επιχείρημα της Ν.Δ., από τη στιγμή που ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν η αύξηση της ανεργίας, στην οποία δήθεν θα μας οδηγούσαν οι πολιτικές της νυν κυβέρνησης.
Τελικά, όμως, όλο το 2016 η κυβέρνηση Τσίπρα έκανε ρεκόρ 16ετίας (από το 2001 και μετά) αναφορικά με την αύξηση της απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα.
Και φέτος, το 2017, τρέχοντας με τους ίδιους ρυθμούς, καταγράφει ρεκόρ 17ετίας όλο το πρώτο εξάμηνο. Εδώ τι έπαθε η καταστροφολογία; Ας μη το σχολιάσουμε ούτε αυτό.
Και τώρα, πάμε στα σκληρά.
Πέρυσι, το 2016, με την πρώτη –δύσκολη– αξιολόγηση στον αέρα, η Ν.Δ. επένδυσε όλα της τα λεφτά επικοινωνιακά στη σιγουριά της ότι...

Για να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο του Γιώργου Χριστοφορίδη, πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.