Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

Νίκος Δένδιας πρός Χρυσή Αυγή : «οι ιδεολογικοί σας πρόγονοι παρέδωσαν τη Μακεδονία στους Βούλγαρους...»

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ χειροκρότησαν τον Δένδια!...
Hταν η στιγμή που ο Νίκος Δένδιας σηκώθηκε όρθιος για να κατακεραυνώσει τη Χρυσή Αυγή και να δηλώσει ότι αρνείται να τοποθετηθεί επί της ενστάσεως αντισυνταγματικότητας που διατύπωσε ο χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης.

Ήταν ίσως η πρώτη φορά που τον κ. Δένδια, εκτός από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, χειροκρότησαν με ένταση και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αρνούμαι να τοποθετηθώ επί ενστάσεως κόμματος του οποίου οι ιδεολογικοί πρόγονοι παρέδωσαν τη Μακεδονία στους Βούλγαρους. Αρνούμαι να τοποθετηθώ επί ενστάσεως κόμματος που έχει ως σύμβολό του τον αγκυλωτό σταυρό», ήταν τα λόγια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αμέσως από τον ΣΥΡΙΖΑ σηκώθηκε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, για να δηλώσει ότι... συνέχεια...
...προσυπογράφει απολύτως την τοποθέτηση του Νίκου Δένδια και ότι στέλνει έτσι ένα μήνυμα ενότητας του Κοινοβουλίου «απέναντι στους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής».

«Όλες αυτές οι τερατολογίες που ακούστηκαν από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής μένουν ως μαύρη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού Κοινοβουλίου και σε αυτούς που επέτρεψαν να είναι σήμερα εδώ και να μιλάνε οι προδότες της Δημοκρατίας, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα, οι προδότες του έθνους, για το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία», είπε ο κ. Κοντονής.

Την τοποθέτηση του κ. Κοντονή χειροκρότησε ο Νίκος Δένδιας καθώς και πολλοί βουλευτές της ΝΔ. Και είναι ίσως η πρώτη φορά που τα δύο κόμματα χειροκροτούν από κοινού τις τοποθετήσεις των κοινοβουλευτικών τους εκπροσώπων, οι οποίες ήταν ταυτόσημες και το ίδιο σκληρές απέναντι στη Χρυσή Αυγή.

Χαρακτηριστικό, δε, του κλίματος που επικράτησε είναι το γεγονός ότι λίγο αργότερα στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου ο κ. Δένδιας δέχτηκε από πολλούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συγχαρητήρια για τη στάση που κράτησε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στη Χρυσή Αυγή...

από: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.