Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Ο Αντώναρος εξηγεί στόν Κυριάκο ποιά ήταν η «κυβέρνηση κουρελού»...

Αντώναρος προς Κυριάκο: Ξέχασες την κυβέρνηση κουρελού Σαμαρά - Βενιζέλου

Αφού επέκρινε τις ρητορικές δυνατότητες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Ευάγγελος Αντώναρος «ξαναχτύπησε» μέσω facebook, προσπαθώντας να θυμίσει λίγο την… ιστορία στον πρόεδρο της ΝΔ.
«Θέλει να ξεχάσει ότι μετείχε ο ίδιος στην ετερόκλητη κυβέρνηση κουρελού του Αντωνάκη Σαμαρά με τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη», αναφέρει μεταξύ άλλων ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:
Πλάκα έχει που μιλάει για κυβέρνηση ανοχής ή για κυβέρνηση κουρελού ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Προφανώς θέλει να ξεχάσει ότι μετείχε ο ίδιος στην ετερόκλητη κυβέρνηση κουρελού του Αντωνάκη Σαμαρά με τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη που κυβερνούσε με ανοχή όταν ο τελευταίος απέσυρε τη συμμετοχή του το καλοκαίρι του 2013. Αν θυμάμαι καλά με το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Evangelos Antonaros
4 ώρες πριν
Πλακα εχει που μιλάει για κυβερνηση ανοχής η για κυβερνηση κουρελού ο Κυριακος Μητσοτακης. Προφανώς θελει να ξεχασει ότι μετείχε ο ίδιος στην ετεροκλητη κυβέρνηση κουρελού τπυ Αντωνάκη Σαμαρά με τον Βενιζέλο και τον Κουβελη που κυβερνουσε με ανοχή όταν ο τελευταίος απέσυρε τη συμμετοχή του το καλοκαίρι του 2013. Αν θυμαμαι καλά με το κλείσιμο της ΕΡΤ.


από  documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.