Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Τσίπρας-Καμμένος τήν Παρασκευή τό "ραντεβού"...

Υπομονή μέχρι την Παρασκευή

Η επίσκεψη Μέρκελ έφερε την «ανακωχή»;
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες...
...οι δύο άνδρες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία στην οποία συμφωνήθηκε να πέσουν οι τόνοι για το επόμενο διήμερο και να πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση το απόγευμα της Παρασκευής, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.
Σημειώνεται ότι είναι ορατό το ενδεχόμενο την Παρασκευή να έχουν ολοκληρωθεί και οι διαδικασίες για επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην ΠΓΔΜ.
Αναβάλλεται και το άτυπο ντιμπέιτ
Παράλληλα, ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ακύρωσε την προγραμματισμένη για αύριο συνέντευξή του στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Star. Η συνέντευξη αυτή θα ερχόταν λίγα μόλις μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο κανάλι Open.
Την ίδια στιγμή και ο πρωθυπουργός ανέβαλε την για σήμερα προγραμματισμένη συνέντευξή του στο Open, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη.
Στο εσωτερικό των ΑΝ.ΕΛΛ. τα φώτα
Μεγάλο ενδιαφέρον αποκτά, πλέον, η αυριανή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος (στις 10 και 11 το πρωί αντιστοίχως).
Το πιθανότερο είναι να μην υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις μετά τη συμφωνία Τσίπρα – Καμμένο για «ανακωχή» μέχρι την Παρασκευή, όμως η κατάσταση στο εσωτερικό του μικρού κυβερνητικού εταίρου είναι εκρηκτική.
Με αρκετούς βουλευτές του κόμματος να έχουν εκφράσει την πρόθεση να στηρίξουν τη Συμφωνία των Πρεσπών και τις δηλώσεις στελεχών να προκαλούν σύγχυση, είναι δεδομένο ότι η αυριανή η μέρα θα είναι δύσκολη για το κόμμα.
Από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα απουσιάσει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία, σε ανακοίνωσή της, διαχωρίζει ξεκάθαρα τη θέση της και αφήνει σαφείς αιχμές προς την ηγεσία του κόμματος.
08.01.2019

από efsyn.gr 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ο υπέρτιτλος γράφτηκε από τή "Νέα Μύκονο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.