Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Ο Χρήστος Βερώνης γιά Κώστα Κουκά : «O Δήμαρχος που επεμβαίνει πάντα κατόπιν εορτής»

Κώστας Κουκάς : «O Δήμαρχος που επεμβαίνει πάντα κατόπιν εορτής»

Με καθυστέρηση, για μια ακόμη φορά, ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κ. Κουκάς, εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για το πρόβλημα που δημιουργεί στην Άνω Μερά η δημοσίευση των Δασικών Χαρτών.
Ενώ γνώριζε ότι επίκειται η δημοσίευσή τους δεν έκανε το παραμικρό για να προλάβει το κακό που ερχόταν.

Όταν δημοσιεύτηκαν οι Χάρτες και αποκαλύφθηκε η ζημιά στις περιουσίες των Ανωμεριτών, ο Δήμαρχος έδειξε να ξυπνάει από το βαθύ του λήθαργο. 
Για τα μάτια του κόσμου συγκάλεσε Δημοτικό Συμβούλιο και αρκέστηκε στην έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας. 
Στην συνέχεια αναγκάστηκε να συρθεί πίσω από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου και τους βουλευτές του Νομού που ανέλαβαν τη πρωτοβουλία διόρθωσης των Δασικών Χαρτών.

Αποκορύφωμα της αναποτελεσματικότητας και της αδιαφορίας του υπήρξε η στάση του στην χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΕΒΕΑ στην Αθήνα, με τη συμμετοχή φορέων του Νοτίου Αιγαίου και του αρμόδιου Υπουργού κ. Φάμελλου με θέμα τα προβλήματα που δημιουργούν οι Δασικοί Χάρτες.

Στη σύσκεψη αυτή για λογαριασμού της Μυκόνου επάξια εκπροσώπησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στέλιος Μπρίγγος και  η Περιφερειακή σύμβουλος Μυκόνου και μελλοντική υποψήφια με τον συνδυασμό μας για τις Δημοτικές Εκλογές κ. Μαρσούλα Χανιώτη, που με  έντονο και αποφασιστικό τρόπο έθεσε το πρόβλημα της ουσιαστικής δήμευσης των περιουσιών των Ανωμεριτών.

Απαντώντας ο υπουργός κ. Φάμελλος, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη Μύκονο αποκαλύπτοντας ότι ο Δήμος της Μυκόνου ήταν μεταξύ των ελαχίστων Δήμων που ουδέποτε έστειλαν στοιχεία που τους είχαν ζητηθεί από το Υπουργείο προκειμένου να βοηθήσουν στην έκδοση των Δασικών Χαρτών.

συνέχεια...
Την πρωτοφανή καταγγελία του Υπουργού άκουγε σιωπηλός από το βάθος της αίθουσας όπου κάθονταν  ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κουκάς.

Αντί λοιπόν να πάρει το λόγο και να στηρίξει τους Ανωμερίτες απαντώντας στον Υπουργό, ανέβασε μια φωτογραφία του στο FB που παριστάνει το λιοντάρι εκ του ασφαλούς.

Ο κ. Κουκάς αρέσκεται στην επικοινωνία αλλά ουδέποτε ασχολείται με την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών του.

                                                                             Χρήστος Βερώνης

                                                                   Υποψήφιος Δήμαρχος Μυκόνου


(αναδημοσίευση από τό fb τού Χρήστου Βερώνη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.