Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΕΝΟΧΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

 

                                                                                        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΟΧΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
 

Πανικόβλητος και σε πλήρη σύγχυση ο Δήμαρχος και οι συνεταίροι του στη Δημοτική Πλειοψηφία, επιστρατεύουν σαθρά επιχειρήματα, για να απολογηθούν απέναντι στο σοβαρό κατηγορητήριο που τους απευθύνει όχι η Παράταξή μας, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία της Μυκονιάτικες κοινωνίας.
 

Αποτελεί πλέον κοινή διαπίστωση, ότι την ώρα που το Νησί μας καλείται να δώσει την πιο κρίσιμη μάχη, η ηγεσία του αποδεικνύεται αδύναμη, φοβική απροετοίμαστη και εντελώς ανεπαρκής.

Οι Μυκονιάτες αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι και παρακολουθούν με θλίψη το νησί μας να διασύρεται και να απαξιώνεται χωρίς καμιά αντίδραση από μέρους της Δημοτικής Αρχής.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αντι να ασχολείται με την αντιμετώπιση των κρίσιμων προβλημάτων, δίνει προτεραιότητα σε διευθετήσεις ελεγχόμενης νομιμότητας (αδιαφάνεια και κακοδιοίκηση) και αναλώνεται σε αποφάσεις φτηνού επικοινωνιακού εντυπωσιασμού.

Οι τέσσερις μήνες της καραντίνας αντί να αξιοποιηθούν από τη Δημοτική αρχή για την αναβάθμιση των υποδομών και για την ολοκλήρωση των εκκρεμών έργων εν όψει της δύσκολης τουριστικής περιόδου, πέρασαν δυστυχώς αναξιοποίητοι.

Έτσι, ενώ μπήκε ήδη ο Ιούλιος, ο γιαλός είναι εργοτάξιο, οι βλάβες στην αποχέτευση συνεχείς, τα λήμματα ρυπαίνουν αρκετές περιοχές του νησιού και ο ΧΥΤΑ εξακολουθεί να παραμένει μια άθλια χωματερή.

Το αεροδρόμιο για το οποίο επαίρονται, είναι πράγματι το μοναδικό έργο που ολοκληρώνεται με τη μόνη διαφορά, ότι πρόκειται για έργο ιδιωτικού φορέα (Fraport) και ουδεμία σχέση έχει ο Δήμος με αυτό.

Οι λεονταρισμοί της πλειοψηφίας απέναντι στις μεγάλες ξενοδοχειακές επενδύσεις και τα κροκοδείλια δάκρυα για το περιβάλλον και τους Μυκονιάτες επιχειρηματίες, δεν πείθουν κανέναν.

Οι πάντες θυμούνται ότι τα προηγούμενα πέντε χρόνια ευνόησαν την επέλαση στο νησί μεγάλων επιχειρηματικών σχημάτων στον τομέα της διασκέδασης.

Ενώ το 2015 σταμάτησαν την ολοκλήρωση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου και ανέχθηκαν το όργιο της αυθαίρετης δόμησης, σήμερα πέντε χρόνια μετά, υπερηφανεύονται ότι θα εκπονηθεί Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο για τη Μύκονο. 

Η υποκρισία σε υπερθετικό βαθμό.

Αφού ανέχθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια να κυριαρχήσει η ανασφάλεια και η παρανομία και να δυσφημισθεί το νησί μας, προσπαθούν σήμερα να οικειοποιηθούν μια ειλημμένη κυβερνητική απόφαση, για βελτίωση της αστυνόμευσης σε όλες τις τουριστικές περιοχές και Νησιά (Μύκονο, Σαντορίνη κλπ).

Αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια απείχαν από κάθε ενέργεια συστηματικής και στοχευμένης προβολής του νησιού μας, προσπαθούν σήμερα ασθμαίνοντες και κατόπιν εορτής να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες ενός Δημάρχου και μιας Δημοτικής αρχής που κρατούν τη Μύκονο καθηλωμένη και ανοχύρωτη.

Στο Nησί μας αξίζει καλύτερη τύχη.

Εμείς δεν θα κουραστούμε να επισημαίνουμε τις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής και να αγωνιζόμαστε για να γίνει ξανά η Μύκονος Πρωταγωνίστρια.


Υ.Γ. Η προσπάθεια να διαχωρίσουν τα μέλη της παράταξή μας σε "καλούς" και "κακούς", εξαιρώντας από τη μαύρη λίστα τους το Νίκο Γκέλο, είναι άλλη μία κουτοπονηριά από αυτές που συνηθίζει ο Δήμαρχος καί η παρέα του. Η διάθεση για προσφορά είναι δεδομένη απ’ όλα τα μέλη της Παράταξή μας. Επειδή είναι επίσης προφανές ότι τόσο ο Νίκος Γκέλος όσο και οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης μας, προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στους Συμπατριώτες μας και στο Νησί μας, χωρίς να επιζητούν τον έπαινο από μια απούσα και ανεπαρκή Δημοτική Πλειοψηφία.



Μύκονος 4/7/2020

                                                               "ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.