Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Προσπαθούν μέ "νύχια καί μέ δόντια"...

Διχογνωμία αντιεισαγγελέων με βαριές επιπτώσεις
Μάλιστα αν και οι κατασυκοφαντημένοι εισαγγελείς συνεχίζουν εν μέσω λάσπης, μηνύσεων και αγωγών να επιτελούν το έργο καταπολέμησης της διαφθοράς και παρά τις αλλεπάλληλες δικαστικές και πειθαρχικές έρευνες που όλες κατέληξαν στο ότι επιτελούν το έργο τους σύμφωνα με το νόμο, φαίνεται ότι οι ασφυκτικές πιέσεις στη δικαιοσύνη απέδωσαν κάποιους λίγους «καρπούς».
Οι δύο αρεοπαγίτες φέρονται να διαφωνούν τελικά στο εάν προκύπτουν ποινικές (!) ευθύνες για την εισαγγελέα κατά της διαφθοράς. Ίσως δε μετά και το προαποφασισμένο πόρισμα της πλειοψηφίας της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής να φτάσει η ημέρα που οι πολίτες θα δουν να δικάζονται, από τα «παρεξηγημένα» στελέχη της φαρμακευτικής, τους κάθε λογής συμβούλους πρώην υπουργών και με την ευγενή υποστήριξη των καλοταϊσμένων (και από την NOVARTIS) ΜΜΕ οι εισαγγελείς και οι δικαστές.
Το δικαστήριο του Νιου Τζέρσευ και κάθε δικαστήριο που «τόλμησε» χάρη στα ίδια στοιχεία και σε μάρτυρες που θέλησαν να βοηθήσουν το έργο της δικαιοσύνης, θα τρίβει τα μάτια του με την εξέλιξη του σκάνδαλου στη χώρα που ίσως υπέστη μεγαλύτερη βλάβη από όλες τις άλλες. Οι σκοπιμότητες και οι πιέσεις του γνωστού συστήματος μετατρέπουν για άλλη μία φορά τη δικαιοσύνη στο φτωχό συγγενή της πολιτικής. 
12.07.2020

Άντα Ψαρρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.