Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Ανακοίνωση τής Μείζονος Αντιπολίτευσης γιά τό lockdown στή Μύκονο...

 ΤΟΠΙΚΟ LOCKDOWN ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ
Δυστυχώς για όλους μας και μετά από τις σημερινές ανακοινώσεις της Πολιτικής Προστασίας είναι επίκαιρη η παροιμία: ‘Μπρος επρέπαν τα άχερα’ .
 
Αμείλικτα τα ερωτήματα:
• Σε ποιες ενέργειες προέβη ο Δήμος και ο Δήμαρχος, όταν σε ανακοίνωση μας στις 13 Ιανουαρίου τονίζαμε την άμεση ανάγκη σύγκλισης του Τοπικού Συντονιστικού οργάνου Πολιτικής Προστασίας; Γιατί δεν συγκλήθηκε το όργανο;
• Γιατί δεν έγιναν έλεγχοι σε λιμάνι και αεροδρόμιο σε συνεργασία με την Πολιτεία, όταν όλοι οι Μυκονιάτες φώναζαν και όλοι βλέπαμε πλήθη αυτοκινήτων και ανθρώπων να μετακινούνται στο νησί για δουλειές;
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται η αδράνεια της Δημοτικής Αρχής, η οποία μόνο εκ των υστέρων προβαίνει σε ανακοινώσεις νουθεσίας και εκθέσεις ιδεών, όταν όλοι καταλαβαίναμε ότι το απαγορευτικό στο νησί είναι μπροστά μας.
Μόνο οι ανακοινώσεις στα social media και το φωτορεπορτάζ δεν λύνουν τα προβλήματα. Απαιτούνται ταυτόχρονα ουσιαστικές ενέργειες και παρεμβάσεις προκειμένου να αποφεύγονται οδυνηρά αποτελέσματα για την οικονομία του νησιού και όχι μόνο.
«Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν»
"ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΩΤΗ ΞΑΝΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.