Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Οι υπεύθυνοι και ο ανεύθυνος


  Παραπολιτική
Ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Γιάννης Κουτσούκος, ο σημερινός υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, ο απίθανος Μιχάλης Κασσής, η Άντζελα Γκερέκου και ο πολύς Πάρις Κουκουλόπουλος έχουν κάτι κοινό.

Έχουν καταψηφίσει διατάξεις ή ολόκληρα πολυνομοσχέδια από το 2009 μέχρι σήμερα και οι περισσότεροι διαγράφηκαν από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ αλλά τους πήρε μετά πίσω ο σπουδαίος ηγέτης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Περιττό να πω ότι το ίδιο ισχύει και για τους Λοβέρδο και Αηδόνη, τους δυο νέους πυλώνες της κυβερνητικές σταθερότητας, οι οποίοι και αποτελούν και την ηγετική ομάδα του λαοφιλούς κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα».

Διαβάσατε ποτέ ότι όλοι αυτοί καταστρέφουν το ΠΑΣΟΚ, την Ελλάδα, την Ευρώπη και το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα; Ζήτησε κανείς από το ΠΑΣΟΚ τη μαζική δημόσια απομόνωση και διαπόμπευση τους;

Όχι φυσικά. Όλα τα παραπάνω συνέβησαν όταν ο Γιώργος Παπανδρέου, συμπτωματικά μαζί με τον Απόστολο Κακλαμάνη, καταψήφισε μια ρύθμιση για τις τράπεζες. Για τις τράπεζες, όχι για κάτι που αφορά ρουσφέτια και κατεστημένα στην εκλογική του περιφέρεια.

1 σχόλιο:

  1. Και έχουμε και τον "Τάκη" μας να συμφωνεί και να απαιτεί (!) από τον Παπανδρέου να του εξηγήσει το γιατί δεν ψήφισε το άρθρο που χαρίζει σχεδόν τις μετοχές των τραπεζών, για τις οποίες δανείστηκε το κράτος και θα πληρώσουμε όλοι μας πάνω από 50 δις.. Να εξηγήσει δηλαδή εκείνος που παρέμεινε σταθερός στις συμφωνημένες αποφάσεις και οχι εκείνοι που άλλαξαν γνώμη, για να παραμείνουν στην κυβέρνηση.
    Δεν ξέρει ο "Τάκης" μας, ή δεν γνωρίζει την πάγια ψηφισμένη θέση του πασοκ για την ανακεφαλαίωση, η οποία ΠΟΤΕ δεν άλλαξε με καμία απόφαση της Κ.Ο;. Δεν γνωρίζει ή "ξέχασε" οτι αυτή η θέση ήταν συμφωνημένη από το 2011 και μάλιστα και ο σημερινός πρόεδρος του πασοκ, είχε συμφωνήσει οταν ανέλαβε ΥΠΟΙΚ οτι η ανακεφαλαίωση θα γίνει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με κοινές μετοχές με δικαίωμα ψήφου, οι οποίες θα πωληθούν αργότερα μέσα σε τρία χρόνια (άραγε προς τι η βασύνη;) με εύλογο τίμημα που θα αφήνει έστω και μικρό κέρδος στο ΤΧΣ, δηλαδή στο δημόσιο που κατέχει σήμερα τις μετοχές.
    Κρίμα "τάκη" μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.