Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Της ξέφυγε...




Την Τετάρτη το μεσημέρι ενώ στο Προεδρικό Μέγαρο βρισκόταν ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Ευ. Βενιζέλος καταφθάνει με ένα μαύρο Golf η υφυπουργός Υγείας κυρία Ζέττα Μακρή.
Την οδήγησαν σε ...
μια διπλανή αίθουσα έως ότου ολοκληρώσει τη συνάντησή του με τον κ. Παπούλια ο κ. Βενιζέλος. Οταν ρωτήθηκε η κυρία Μακρή ποιος ήταν ο λόγος της επίσκεψής της στο Προεδρικό, με δεδομένο ότι δεν έχει ανακοινωθεί και ότι σπανίως ο Πρόεδρος συναντάται με υφυπουργούς, απάντησε: «Δεν μπορώ να σας πω, είναι ιδιωτική επίσκεψη. Με κάλεσε ο Πρόεδρος και ανταποκρίθηκα». Και όντως δεν είπε κουβέντα για αυτήν. Μόνον κάποια στιγμή κάποιοι την άκουσαν, στην έξοδο του Προεδρικού, να ομιλεί στο κινητό της και να λέει «την άλλη εβδομάδα ο Πρόεδρος θα πάει ταξίδι, συνεπώς ανασχηματισμό δεν έχει...» και το έκοψε εκεί. Μάλλον ενημέρωνε περιχαρής κάποιον υπουργό ή συνεργάτη της ότι δεν πρόκειται να γίνει ανασχηματισμός την ερχόμενη εβδομάδα λόγω απουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας στο εξωτερικό. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Οχι βεβαίως αφού ο κ. Παπούλιας θα αναχωρήσει την προσεχή Πέμπτη (και μάλιστα βράδυ) για τη Νορμανδία και θα επιστρέψει το Σάββατο.

"BHMAτοδότης" 
                                                                             
                                                                     
Σημείωση Ν.Μ. :  Μέ τήν Ελλάδα νά προεδρεύει τής Ε.Ε., καταρχήν , μοιάζει "κομμάτι δύσκολο" νά γίνει ανασχηματισμός πρίν από τό τέλος Ιουνίου πού λήγει η προεδρεία μας. Σέ κάθε περίπτωση η 19η Ιουνίου είναι σημαντική καί σέ ένα βαθμό -γιά τέτοιες "δουλειές"- αξεπέραστη ημερομηνία, λόγω καί τής συνεδρίασης τού Ecofin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.