Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ με τον Συνδυασμό του Γιώργου Χατζημάρκου


ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΧΑΡΗ  (ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΡΑ)
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ με τον Συνδυασμό
ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ του Γιώργου Χατζημάρκου

Displaying PHOTO THEOCHARIS.jpg 
Η πρόταση του Γιώργου Χατζημάρκου να στρατευθώ μαζί του για τη διεκδίκηση στις εκλογές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τιμά.
Την αποδέχθηκα με χαρά και με διάθεση να αγωνιστώ για το καλό του τόπου μας σε μια εποχή που η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση παίζει ίσως τον σημαντικότερο ρόλο στην ανάπτυξη των νησιών μας. Η μέχρι σήμερα πορεία μου στα δημοτικά πράγματα αλλά και η πρόσφατη ανάληψη της προεδρίας της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Μυκόνου απέδειξε έμπρακτα ότι τάσσομαι υπέρ της συλλογικότητας και των δημοκρατικών διαδικασιών, δύο στοιχεία που, σύμφωνα με τη δική μου λογική και τα «πιστεύω» μου, συμπλέουν με την αξιοπρέπεια και το σεβασμό στις κοινές αποφάσεις.
Με την ίδια λογική σκοπεύω να πορευτώ και ως Περιφερειακός Σύμβουλος Μυκόνου με γνώμονα το συμφέρον του νησιού μας χωρίς εύνοιες και αποκλεισμούς, μακριά από συμφέροντα και σκοπιμότητες.
Ως άνθρωπος της αγοράς που εργάζεται από τα 12 του χρόνια έμαθα να είμαι πρακτικός και όχι θεωρητικός, αποτελεσματικός και όχι αιθεροβάμων. Έτσι σκοπεύω και να συνεχίσω. Με σκληρή δουλειά, χωρίς  τυμπανοκρουσίες και επικοινωνιακά τερτίπια. Με συνέπεια και μεθοδικότητα. Με αγάπη για τον τόπο και φροντίδα για τον Μυκονιάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.