Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ενοχλημένος ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ με την «εντολή» Σαμαρά...

ÓõíÜíôçóç ôïõ õðïõñãïý Õðïäïìþí, ÃéÜííç Ñáãêïýóç, ìå ôï ðñïåäñåßï ôïõ Ä.Ó. ôïõ ÓÅÔÅ (Óýíäåóìïò Åëëçíéêþí Ôïõñéóôéêþí Åðé÷åéñÞóåùí). (EUROKINISSI / ÌÐÏËÁÑÇ ÔÁÔÉÁÍÁ)
«Οι αυξομειώσεις τιμών παρακολουθούν τη ζήτηση και δεν βγαίνουν με εντολές του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων(ΣΕΤΕ) ούτε κανενός δεν μπορούμε να παραβιάσουμε αυτό τον κανόνα της ελεύθερης οικονομίας», απάντησε φανερά ενοχλημένος από τις χθεσινές διαρροές από το Μαξίμου, ο Ανδρέας Ανδρεάδης.


Μιλώντας στον ..
ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ έκοψε τη συζήτηση για το τηλεφώνημα λέγοντας «δεν σχολιάζω αν έγινε τηλέφωνο, προφανώς υπάρχουν επικοινωνίες με την κυβέρνηση». Αναφερόμενος δε, στην αύξηση τιμών που έχει παρατηρηθεί σε τουριστικές περιοχές και φέρεται να προκάλεσε την παρέμβαση του πρωθυπουργού, ο κ. Ανδρεάδης δήλωσε πως παρατηρούνται οριακές αυξήσεις στις τιμές των τουριστικών υπηρεσιών που στην Αθήνα φτάνουν και το 10%. «Δεν μπορούμε να ελέγξουμε επιχειρηματίες που αυξάνουν παράλογα τις τιμές... Σε μια χρόνια εξαιρετικής ζήτησης αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε και κάποιες τιμές που δεν είναι αυτές που πρέπει να είναι. Η αύξηση που είχαμε, σημειώθηκε κυρίως στην Αθήνα, που όμως είχε φτάσει σε επίπεδα στο μισό πριν την κρίση. Υπάρχουν κακές περιπτώσεις, αλλά ο μέσος όρος έχει πολύ καλή σχέση ποιότητας - τιμής», σχολίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.