Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Τα είπαν ή δεν τα είπαν κ. Λαγκάρντ;...

Τα είπαν ή δεν τα είπαν κ. Λαγκάρντ; - Media

Καταγγέλλει την υποκλοπή αλλά αρνείται το περιεχόμενό της! Λίγο μπερδεμένα μας τα λέει στην απάντησή της προς τον Έλληνα πρωθυπουργό η Κριστίν Λαγκάρντ. Γιατί δεν μπορεί να αφήνει αιχμές για ελληνικό δάκτυλο στην υποκλοπή αλλά να αρνείται το περιεχόμενο της…

Εάν...
δούμε με προσοχή την όντως σκληρή απάντησή της, η διευθύντρια του ΔΝΤ, κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς τις ελληνικές αρχές για την υποκλοπή και τη διαρροή στα Wikileaks.

Λέει συγκεκριμένα στην απάντησή της: « ... είναι κρίσιμης σημασίας οι αρχές σας να διασφαλίσουν ένα περιβάλλον που σέβεται την ιδιωτικότητα των εσωτερικών συνομιλιών και λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για την εγγύηση της προσωπικής τους ασφάλειας».

 Με άλλα λόγια η κ. Λαγκάνρντ, λέει προς την ελληνική κυβέρνηση «σταματήστε να υποκλέπτετε τις συνομιλίες ή φροντίστε να εντοπίσετε εκείνους που τις υποκλέπτουν».

Και ενώ δεν υπάρχει καμιά αμφισβήτηση για την υποκλοπή της συνομιλίας Τόμσεν – Βελκουλέσκου εκ μέρους της κ. Λαγκάνρτ,  υπάρχει διάψευση του περιεχομένου της! 

Ιδού η απάντησή της: «...φυσικά, οποιαδήποτε υπόθεση ότι το προσωπικό του ΔΝΤ θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει ένα πιστωτικό γεγονός ως διαπραγματευτική τακτική είναι απλώς ανοησία».

Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ; Αποφασίστε! Και τα δυο δεν γίνονται.

Βάλια Μπαζού - topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.