Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Όταν ο Κουτσούμπας τρόλαρε τον Τσίπρα για το πως διαπραγματεύεται…


tvxs.gr 16:32 | 03 Ιουλ. 2016
Ο Δημητρης Κουτσούμπας εξερχόμενος από το Μεγαρο Μαξίμου, μετά την συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα την προηγούμενη εβδομάδα για τον εκλογικό νόμο, είχε αποκαλύψει ένα μέρος της συζήτησης που είχε μαζί με τον πρωθυπουργό, σχετικά με το νέο εκλογικό νόμο.

Ο γ.γ. του ΚΚΕ είχε υποστηρίξει σε συνέντευξη του πως ο Αλέξης Τσίπρας του είπε πως αλλάζει τον εκλογικό νόμο και το Σύνταγμα «για να αφήσει κάτι σαν Αριστερά» διότι στα υπόλοιπα «δεν μπορεί να κάνει αυτά που υποσχέθηκε».
Κύκλοι του Μαξίμου διέψευσαν ότι υπήρξε τέτοιος διάλογος αναφέροντας πως όσα είπε ο γραμματέας του ΚΚΕ «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».
Σύμφωνα με τον σημερινό ΒΗΜΑτοδότη, υπήρξε κι ένα άλλο μέρος του διαλόγου, που δεν είδε όμως το φως της δημοσιότητας, κατά το οποίο ο Δημήτρης Κουτσούμπας τρόλαρε τον Αλέξη Τσίπρα, για το πως διαπραγματεύεται.
Γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης:
Κάποια στιγμή ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, κοίταξε τον Αλέξη Τσίπρα καχύποπτα και του είπε: «Δεν λες και συγκεκριμένα πράγματα. Ασάφειες. Πιστεύω ότι φέρνεις τον εκλογικό νόμο για να αποσπάσεις την προσοχή του κόσμου από τα νέα μέτρα που έρχονται για τα Εργασιακά».
«Όχι δεν είναι έτσι, Δημήτρη. Για τα Εργασιακά σου υπόσχομαι ότι θα κάνω τις πιο σκληρές διαπραγματεύσεις», του απάντησε ο Τσίπρας.
Ο Κουτσούμπας απλά γέλασε και είπε: «Αν είναι σαν τις άλλες διαπραγματεύσεις, αυτές με τις 17 ώρες, καλύτερα να μην διαπραγματευθείς τίποτα. Καήκαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.