Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΣΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΟΦΩΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                           Μύκονος, 13-12-2016
                                                                                                                                                                                                                                                 
                                                                                  ΔΗΜΟΣ   ΜΥΚΟΝΟΥ                                            
                                    
                             
Η «ΣΟΝΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΟΦΩΤΟΣ» ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΔΕΠΠΑΜ

 
Ο Δήμος Μυκόνου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Περιβάλλοντος, Παιδείας και Ανάπτυξης παρουσίασαν, χθες Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, μια βραδιά γεμάτη μουσική και ποίηση, την Σονάτα του Σεληνόφωτος, ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ποιητικά κείμενα του μεγάλου μας ποιητή Γιάννη Ρίτσου.

Ο σκηνικός μονόλογος μιας γυναίκας με τα μαύρα , με την φωνή της Νένας Μεντή και την κιθάρα του βιρτουόζου κιθαρίστα Δημήτρη Παπαγγελίδη σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Γιοβανίδη, εντυπωσίασαν και μάγεψαν το κοινό της κατάμεστης ανακαινισμένης Δημοτικής Αίθουσας της ΚΔΕΠΠΑΜ στο Ματογιάννι.

Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς δήλωσε πως «στόχος μας ένα νησί ζωντανό πολιτιστικά , 365 ημέρες το χρόνο», και ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Μιλτίάδη Ατζαμόγλου, χάριν στην πρωτοβουλία του οποίου πραγματοποιήθηκε η παράσταση.

Επίσης, συνεχάρη την Πρόεδρο της ΚΔΕΠΠΑΜ κα. Ανδριανή Κουφού και τους εργαζομένους της κοινωφελούς επιχείρησης, για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.

Η διοίκηση της ΚΔΕΠΠΑΜ εκφράζει το πνεύμα του Δήμου για μορφωτική και πολιτιστική αναβάθμιση και προγραμματίζει ανάλογες δράσεις.

Ευχαριστούμε όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση καθώς και τους χορηγούς μας, την οικογένεια Δέδε-Πατρινού για την ευγενική παραχώρηση επίπλων , που πλαισίωσαν το σκηνικό του θεάτρου καθώς το CASA DOLCE , το Νταβελάκι και την Μαριέτα Πλουμιστού-Δακτυλίδη για τις προσφορές τους.
                           
ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.