Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Το βράδυ η ψηφοφορία στη Βουλή...

Κόντρα κορυφής στη Βουλή για τα μέτρα – αντίμετρα

Το βράδυ η ψηφοφορία στη Βουλή για μέτρα – αντίμετρα
 Τα ξίφη τους θα διασταυρώσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Ανεβαίνουν οι τόνοι στην Ολομέλεια της Βουλής κατά την ψήφιση των μέτρων και των αντίμετρων της τεχνικής συμφωνίας στην οποία κατέληξαν κυβέρνηση και Θεσμοί.
Με τις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών και την ψηφοφορία  πέφτει η αυλαία με τα προαπαιτούμενα τα οποία ζητούν οι δανειστές.
Σημειώνεται ότι η συζήτηση γίνεται  απούσης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, η οποία, με απόφαση της Ολομέλειας, αποκλείστηκε από τις συνεδριάσεις μετά την προκλητική συμπεριφορά Κασιδιάρη, η οποία ωστόσο θα ψηφίσει.
Σκοπός της κυβέρνησης είναι στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης 22 Μαΐου να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο ζήτημα του χρέους.
Χαρακτηριστική είναι μάλιστα η φράση του πρωθυπουργού ότι «τα μηνύματα που παίρνω είναι τόσο θετικά που θα με αναγκάσουν να φορέσω και γραβάτα».
Επίθεση εναντίον ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου μιλώντας στην Ολομέλεια, τονίζοντας ότι «τα αντίμετρα θα εφαρμοστούν πλήρως και θα απογοητευτεί η αντιπολίτευση γιατί η καταστροφή που προβλέπει δεν θα έρθει»
«Για πορφυρογέννητους κολλεγίων που λοιδορούν τα σχολικά γεύματα«, μίλησε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Θεανώ Φωτίου.
Για κρυφές επιβαρύνσεις πίσω από τα μέτρα, έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Λίγο πριν το Eurogroup αρνείστε να στηρίξετε την προσπάθεια για το χρέος», κατηγόρησε τη ΝΔ ο Τσακαλώτος. 


Ολόκληρο τό άρθρο μαζί ΚΑΙ ζωντανή σύνδεση μέ τή Βουλή στό :
altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.