Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Αδωνις: «Ο Καραμανλής ξεπούλησε τη Μακεδονία»... (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη δόξα του Γιώργου Καρατζαφέρη ζήλεψε, καθώς φαίνεται, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με την αντιπολιτευτική στάση του για το ζήτημα των διαπραγματεύσεων με την ΠΓΔΜ, μιμείται απολύτως τη γραμμή που είχε χαράξει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ την περίοδο 2007-2008.

Οσα είπε το Σάββατο ο κ. Μητσοτάκης μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, περί έλλειψης ενημέρωσης και αγνόησης του Συντάγματος της ΠΓΔΜ, είναι κατά λέξη αυτά που έλεγαν ο Καρατζαφέρης και οι συνεργάτες του το 2007-2008 για την κυβέρνηση Καραμανλή.

«Ο κ. Τσίπρας δεν ενημέρωσε ποτέ ούτε το Κοινοβούλιο ούτε τον ελληνικό λαό», δήλωσε προχθές ο κ. Μητσοτάκης. «Ο κ. Καραμανλής δεν έχει ενημερώσει επαρκώς τη Βουλή και τον ελληνικό λαό», έλεγε τον Απρίλιο του 2008 ο κ. Καρατζαφέρης.

Για το ότι δεν έθεσε ως προϋπόθεση στις διαπραγματεύσεις την αλλαγή του Συντάγματος της ΠΓΔΜ κατηγορεί τον κ. Τσίπρα ο αρχηγός της Ν.Δ. Το ίδιο ακριβώς έλεγε για τον κ. Καραμανλή ο αρχηγός του ΛΑΟΣ...

συνέχεια
Σε όλη την προεκλογική περίοδο του 2007, όταν είχε διατυπωθεί ανοιχτά η επίσημη θέση της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή με υπουργό Εξωτερικών την Ντόρα Μπακογιάννη για μια σύνθετη ονομασία της ΠΓΔΜ, το ΛΑΟΣ είχε εξαπολύσει επίθεση εναντίον της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, με βαριές εκφράσεις.

Πρωταγωνιστής σ’ αυτή την επίθεση ήταν ο σημερινός αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος καταφερόταν εναντίον των δύο ηγετικών στελεχών της σημερινής παράταξής του με τον πιο ακραίο τρόπο.

Μιλά ο κ. Γεωργιάδης...


από τήν ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
                        efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.