Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

10+1 φάρμακα της Novartis που θα χάλαγαν κόσμο


Γράφει ο (ρεπόρτερ) Χρήστος Ξανθάκης

Ακούμε τόσες μέρες για τη Novartis και τα φάρμακά της και το σκάνδαλο και τα δισεκατομμύρια που κάνανε φτερά από τον κρατικό κορβανά. Μεγάλη ιστορία, δεν λέω, πολύ μεγάλη και έχει πολύ ψωμί ακόμη. Ως την ώρα όμως που θα αποφανθεί η δικαιοσύνη, πρέπει να το γελάσουμε και λίγο.
Για το λόγο αυτό ο ρέπορτερ Ξανθάκης προχωρά σε μια..
αποκάλυψη κατευθείαν από τα μυστικά αρχεία της Novartis! Απολαύστε υπεύθυνα:

* Ypourgex
Ανοίγει το χέρι και κλείνει τα μάτια κάθε υψηλά ιστάμενου, σε χρόνο μηδέν. Συνιστάται και για τηλεοπτικές εμφανίσεις.
* Piasman
Βουλώνει το στόμα και δένει τη γλώσσα των κακοπροαίρετων και των κακόπιστων. Χορηγείται ενδοφλεβίως και ενδοτσεπίως.
* Offshorin
Αποπροσανατολίζει την όραση των διωκτικών αρχών και των εφοριακών υπαλλήλων. Συνδυάζεται και με προπέτασμα καπνού, για τους αθεράπευτους θεριακλήδες...

* Kakophonix
Ενισχύει αποτελεσματικά τις φωνητικές χορδές, μεταμορφώνοντας και τον παραμικρό ψίθυρο σε εκκωφαντική τσιρίδα. Αποφύγετε τη χορήγηση σε παιδιά, ηλικιωμένους και αντιπροέδρους.
* Antonaroup
Εξαφανίζει εν ριπή οφθαλμού πάσης φύσεως πολιτικούς πονοκεφάλους. Προσοχή στην παρατεταμένη χρήση, ενδέχεται να οδηγήσει σε vertigo.
* Roufianolol
Αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά ακόμη και των καλύτερα προστατευομένων μαρτύρων. Απαγορευμένο στις Ηνωμένες Πολιτείες.
* Isaggelix
Μεταμορφώνει και τον πλέον αδέκαστο δικαστικό λειτουργό σε σκυλάκι σαλονιού. Για καλύτερο και μονιμότερο αποτέλεσμα, προσθέτουμε ολίγες σταγόνες Piasman.
* Helvetium
Ξεπλένει τις ακάθαρτες συνειδήσεις, χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια. Κυκλοφορεί και σε συσκευασία γίγας, για να εξυπηρετείται όλη η οικογένεια.
* Ηrisogon
Αλλάζει την πολιτική ταυτότητα κάθε σχολιαστή εντός ολίγων δευτερολέπτων. Προσοχή στη δοσολογία, μπορεί να προκαλέσει διαρκές παραλήρημα.
* Bennyzel
Κατατροπώνει κάθε αντίθετη άποψη, αφήνοντας μηδενικά περιθώρια διαφωνιών. Θα το βρείτε και ως γεννόσημο με το όνομα Loverdom.
* Katharsis
Φάρμακο σε πειραματικό στάδιο. Για την ώρα δεν έχει αποφασισθεί αν θα βγει στην αγορά ή αν θα παραμείνει στο χρονοντούλαπο.

* το κείμενο του Χρ. Ξανθάκη είναι από την εφημερίδα Νέα Σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.