Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Προαναγγελία νέου κόμματος στό χώρο τής κεντροδεξιάς από τόν Ευάγγελο Αντώναρο...

  Εξελίξεις στην κεντροδεξιά – Νέο κόμμα προαναγγέλλει ο Αντώναρος

«Εγώ και πολλοί άλλοι θα είμαστε παρόντες στις ευρωεκλογές»
                    *
Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον χώρο της κεντροδεξιάς, καθώς βρίσκεται προ των πυλών η ίδρυση νέου κόμματος, στο οποίο φαίνεται ότι θα συμμετέχουν και στελέχη των κυβερνήσεων του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Τα παραπάνω προκύπτουν τόσο από τις σημερινές δηλώσεις του πρώην κυβερνητικού εκπρόσωπου της ΝΔ Ευάγγελου Αντώναρου, όσο και από τη συνάντηση του ιδίου με ακόμη τέσσερις πρώην υπουργούς κυβερνήσεων Καραμανλή.
«Εγώ και πολλοί άλλοι θα είμαστε παρόντες στις ευρωεκλογές χωρίς να προστρέξουμε σε άλλο κόμμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αντώναρος σήμερα, Δευτέρα στον «News 24/7», προαναγγέλοντας επί της ουσίας τη δημιουργία νέου κόμματος.
Παράλληλα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος εξαπέλυσε τα πυρά του στη σημερινή ηγεσία της ΝΔ «χρεώνοντάς» της ότι κάνει μεγάλα λάθη και ότι δεν συσπειρώνει τον κόσμο της παράταξης.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ πέντε πρώην υπουργών επί των ημερών διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή. Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Ευάγγελος Αντώναρος, Χρήστος Ζωής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος και Σάββας Τσιτουρίδης.
7-01-2019
από altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.