Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Tο Bill & Coo Suites and Lounge στη Μύκονο βραβεύθηκε ως το καλύτερο παράκτιο μπουτίκ ξενοδοχείο στην Ευρώπη

Διεθνείς διακρίσεις για ελληνικά ξενοδοχείαΤο ξενοδοχείο που βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων στην Ευρώπη είναι το Οceania Club στη Χαλκιδική της αλυσίδας Ikos Resorts.
Το ξενοδοχείο που βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων στην Ευρώπη είναι το Οceania Club στη Χαλκιδική της αλυσίδας Ikos Resorts.

ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΣΟΥΝΗΣ
Το καλύτερο ξενοδοχείο all inclusive (όλα εντός τιμής) στην Ευρώπη και ένα από τα 25 καλύτερα στον κόσμο είναι ελληνικό.

Αυτό ανέδειξε το αποτέλεσμα έρευνας της ΤripAdvisor, κορυφαίας ταξιδιωτικής ιστοσελίδας στον κόσμο για τα καλύτερα ξενοδοχεία all inclusive σε παγκόσμιο και σε περιφερειακό επίπεδο με βάση τις κριτικές των χρηστών της από την 1η Αυγούστου 2013 έως τις 31 Ιουλίου 2014. Το ξενοδοχείο που βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων στην Ευρώπη είναι το Οceania Club στη Χαλκιδική της αλυσίδας Ikos Resorts. Παράλληλα, το ελληνικό ξενοδοχείο αποτελεί και τη μοναδική ευρωπαϊκή παρουσία στην παγκόσμια λίστα με τα 25 καλύτερα all inclusive ξενοδοχεία, καταλαμβάνοντας την 21η θέση. Να σημειωθεί ότι ως το καλύτερο ξενοδοχείο all inclusive στον κόσμο αναδείχθηκε το Kάγιο Σάντα Μαρία στην Κούβα. Στην ευρωπαϊκή λίστα με τα 25 καλύτερα all inclusive ξενοδοχεία η Ελλάδα έχει ισχυρή παρουσία με άλλα τέσσερα ξενοδοχεία πέραν του Oceania Club. Ετσι, τη 14η θέση καταλαμβάνει το Club Med στο Γρεγολίμανο, τη 16η το Holiday Village Rhodes στη Ρόδο, τη 18η το Nana Beach στην Κρήτη και την 20ή το Atlantica Porto Bello Royal στην Κω.

Αλλες δύο επιτυχίες είχαν ελληνικά ξενοδοχεία στην τελετή απονομής των βραβείων World Boutique Hotel Awards 2014 η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο. Το Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες βραβεύθηκε ως το καλύτερο κλασικό μπουτίκ ξενοδοχείο στον κόσμο και το Bill & Coo Suites and Lounge στη Μύκονο ως το καλύτερο παράκτιο μπουτίκ ξενοδοχείο στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.